Nieuw muziekprogramma Onmogelijke duetten begint zondag op SBS6

Nieuw muziekprogramma Onmogelijke duetten begint zondag op SBS6
Nederlandse artiesten zingen duet met idool

Kijktip :

Vanaf zondag 2 mei is het nieuwe muziekprogramma Onmogelijke duetten te zien op SBS6. Hierin krijgen Nederlandse artiesten de kans om, met behulp van de nieuwste technieken, een duet te zingen met een (overleden) idool.

Nick & Simon
In sommige gevallen zijn de wereldsterren overleden, in andere is de ster zó groot dat het voor Nederlandse artiesten een illusie is om met diegene samen op te treden. De Volendamse vrienden Nick en Simon ontvangen de artiesten in een intieme studiosetting. Allemaal kiezen ze voor een liedje van een grote artiest met een persoonlijk verhaal. Voor de uitzending nemen ze hun duet op, waarna die als videoclip wordt vertoond.

Lees hier wie alle deelnemers aan Onmogelijke duetten zijn.

Zes gasten
In de eerste aflevering zijn er meteen zes gasten van de partij voor een duet met hun grote voorbeeld. Rapper Typhoon maakt een duet met de artiest die hem altijd heeft geïnspireerd en Ruth Jacott haalt alles uit de kast om haar droom werkelijkheid te laten worden. Verder geven ook Lisa Loïs, Danny de Munk, Sandra van Nieuwland en Dinand Woesthoff acte de présence voor een onmogelijk duet.

Het nieuwe muziekprogramma Onmogelijke Duetten is vanaf zondag 2 mei wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw muziekprogramma Onmogelijke duetten begint zondag op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier