Prachtig filmdrama Call Me by Your Name vrijdag te zien op Canvas

Prachtig filmdrama Call Me by Your Name vrijdag te zien op Canvas
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

Timothée Chalamet is in no-time uitgegroeid tot een grote naam in de filmwereld. Hij had eerder weliswaar kleine rolletjes in Interstellar en Homeland, maar in 2017 brak hij door met zijn schitterende hoofdrol in het aangrijpende drama Call Me by Your Name. Deze film zie je vrijdag op Canvas en je kunt Call Me by Your Name streamen via Pathé Thuis en iTunes.

Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
De gevoelige en gecultiveerde zeventienjarige Elio is enig kind van de Amerikaans-Italiaans-Franse Perlman-familie. Hij kijkt uit naar weer een luie zomer in de villa van zijn ouders op het prachtige en rustige Italiaanse platteland. Dan arriveert Oliver, een academicus die zijn vader komt helpen met een onderzoek. Er ontstaat een zinderende en heftige romance tussen de adolescente jongen en de zomergast aan de Italiaanse Rivièra.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Call Me by Your Name was in 2017 met recht een doorbraak te noemen, want zelden werd een homoseksuele relatie in een Hollywoodfilm zó natuurlijk overgebracht. Dat was te danken aan het script van de (homoseksuele) Britse filmmaker James Ivory (Howards End, The Remains of the Day), maar ook aan het schitterende acteerwerk van de voltallige cast. Het zomerse, ogenschijnlijk zorgeloze gevoel dat de film uitstraalt én de prachtige liedjes van Sufjan Stevens maken het helemaal af.

Cast
Naast Timothée Chalamet (Little Women) en Armie Hammer (Hotel Mumbai) zijn ook Michael Stuhlbarg (The Shape of Water) en Amira Casar (At Eternity's Gate) zien in Call Me by Your Name. Deze film is geregisseerd door Luca Guadagnino (Suspiria).

Call Me by Your Name (2017) wordt beoordeeld met een 7,9 op IMDb en is op vrijdag 21 mei om 21.20 uur te zien op Canvas. Genre: drama, romantiek. Speelduur: 132 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV