Serierecensie: Black Summer seizoen 2 brengt niets nieuws onder de zombie-zon

Serierecensie: Black Summer seizoen 2 brengt niets nieuws onder de zombie-zon
Matige The Walking Dead-cloon gaat op dezelfde voet verder

Kijktip :

Vanaf 17 juni is Black Summer seizoen 2 op Netflix te zien. Gaat seizoen 2 het eerste seizoen van Black Summer overtreffen of wordt het toch een saaie overlevingstocht? Lees hier de serierecensie van Black Summer.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Het verhaal
De winter komt met koudbloedige nieuwe en gevaarlijke uitdagingen tijdens de zombie-apocalypse, terwijl mensen terugvallen op steeds drastischere maatregelen om te overleven en gewelddadige milities het zowel tegen de doden als de wanhopigen opnemen. En hoe gaat het nu met moeder Rose en dochter Anna verder?

Beoordeling van Gids.tv: ★★
Na een zeer succesvolle release van de splinternieuwe film Army of the Dead voelt dit tweede seizoen van Black Summer een beetje suf aan. Mede door de grootschallige actie en special effects die in deze serie ontbreken, is het allemaal een beetje saai. We hebben hier te maken met een veel kleiner budget en dat merk je direct in deze zombie-serie. Misschien is Army of the Dead niet helemaal een goed vergelijk, maar de overkill aan zombieseries en -films is absoluut een feit. Seizoen 2 van Black Summer is meer en meer van hetzelfde: veel rennen met schuddende camerabeelden, een zombie hier en daar en de vraag: wie kan je wel en niet vertrouwen? Het wordt allemaal niet heel bijzonder of spannend, maar eerder saai. Twee sterren.

Cast
Naast Jaime King (Hart of Dixie) en Justin Chu Cary (Blindspotting) is ook Christine Lee (Colossal) in deze serie te zien. Deze productie is geleid door John Hyams (Z Nation).

Vanaf 17 juni 2021 is het tweede seizoen van Black Summer te zien op Netflix. Genre: Actie, Drama, Horror. IMDb-score: 6,4.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: Black Summer seizoen 2 brengt niets nieuws onder de zombie-zon of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier