Serierecensie: Atypical seizoen 4 is prachtig open einde die niet voelt als afscheid

Serierecensie: Atypical seizoen 4 is prachtig open einde die niet voelt als afscheid
Hier kunnen heel wat series iets van leren...

Film :

Vanaf 9 juli staat het vierde seizoen van Atypical op Netflix. Deze serie was gigantisch succesvol: zowel seizoen 2 als 3 werden gigantisch goed ontvangen. Is de vierde etappe ook zo'n succes? Lees hier de recensie van Atypical seizoen 4.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Onafhankelijk
Wanneer een tiener met een stoornis binnen het autismespectrum graag een vriendin wil, leidt zijn drang naar onafhankelijkheid tot zelfontdekking voor zijn hele familie.

Jennifer Jason Leigh en Keir Gilchrist in Atypical

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★
Vaak zie je bij series dat het slotseizoen zo gesloten is, dat er totaal geen ruimte meer is voor eigen interpretatie. De makers van Atypical maken deze fout niet, waardoor het seizoen gigantisch leuk is om naar te kijken. Eigenlijk blijft de serie hetzelfde als in het vorige seizoen: leuke karakters, goede humor én een traantje hier en daar. Heerlijk kijkvoer voor een donkere dag: 4 sterren.

Cast
Jennifer Jason Leigh (Road to Perdition), Keir Gilchrist (The Stanford Prison Experiment), Nik Dodani (Escape Room) en Michael Rapaport (Prison Break) spelen rollen in deze serie. Deze productie is geleid door Robia Rashid (How I Met Your Mother).

Vanaf 9 juli 2021 is Atypical seizoen 4 te streamen op Netflix. Genre: Drama, Komedie. IMDb-score: 8,3.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: Atypical seizoen 4 is prachtig open einde die niet voelt als afscheid of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier