Zweedse komische dramaserie Gösta start maandag 19 juli op NPO 3

Zweedse komische dramaserie Gösta start maandag 19 juli op NPO 3
Kinderpsycholoog op het platteland

Kijktip :

Vanaf maandag 19 juli kunnen we op NPO 3 genieten van de Zweedse komische dramaserie Gösta, waarin we de gelijknamige kinderpsycholoog volgen. Hij krijgt zijn eerste baantje, op het platteland.

Gösta aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Iedereen helpen
De 28-jarige kinderpsycholoog Gösta heeft het beste met de wereld voor. Hij doet zijn stinkende best om door iedereen beschouwd te worden als de aardigste persoon ter wereld en hij probeert de mensen die hij ontmoet allemaal te helpen. Soms gaat dat goed, maar soms ook niet. Hij begint aan zijn eerste baantje in een klein dorp op het Zweedse platteland.

Syrische vluchteling
Gösta huurt een huisje in de bossen en laat zich meteen van zijn aardigste kant zien: hij verleent tijdelijk onderdak aan een Syrische vluchteling. Wanneer Gösta eenmaal begint aan zijn baan, wordt het een dag vol bijzondere gesprekken en ontmoetingen. Ondertussen weet zijn vriendin een grote teleurstelling om te zetten in iets moois.

De komische dramaserie Gösta is vanaf maandag 19 juli tot en met donderdag 22 juli en op maandag 26 en dinsdag 27 juli rond 23.00 uur met dubbele afleveringen te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Gösta terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zweedse komische dramaserie Gösta start maandag 19 juli op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier