Special 70 jaar tv - Persoonlijke verhalen met Anita Witzier maandag op NPO 2

Special 70 jaar tv - Persoonlijke verhalen met Anita Witzier maandag op NPO 2
Tv-fragmenten van grote betekenis

Kijktip :

Maandagavond (4 oktober) zijn er opnieuw diverse tv-specials ter gelegenheid van 70 jaar televisie in Nederland te zien. Op NPO 2 maakt Anita Witzier vanuit het oog van de kijker een reis door het verleden van de Nederlandse televisie.

70 jaar tv - Persoonlijke verhalen gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Betekenis
Witzier gaat op bezoek bij mensen voor wie een bepaald tv-programma of -fragment van grote betekenis is geweest. In sommige gevallen waren de bijzondere tv-momenten zelfs bepalend voor de rest van hun verdere leven. Zo vertelt Noud over het interview met René Klijn bij Paul de Leeuw, dat hem hielp in de acceptatie van de ziekte aids.

Joris Linssen
Verder duiken we met fans in het archief van Showroom en Man bijt hond. Ook stapt presentator Joris Linssen na jaren weer in de Taxi voor een rit door de tv-geschiedenis met mediahistoricus Huub Wijfjes. Yvon Jaspers ontdekt de impact van Over mijn lijk en Witzier heeft een bijzondere verrassing voor Robert ten Brink.

De special 70 jaar tv - Persoonlijke verhalen is maandag 4 oktober om 18.50 uur te zien op NPO 2. Na afloop kun je de special 70 jaar tv - Persoonlijke verhalen terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Special 70 jaar tv - Persoonlijke verhalen met Anita Witzier maandag op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV