Nederlandse versie Down the Road met Gordon begint dinsdag op SBS6

Nederlandse versie Down the Road met Gordon begint dinsdag op SBS6
Op reis met jongeren met syndroom van Down

Kijktip :

De Belgische versie van Down the Road is ook in Nederland zeer populair, en dus is er ook een Nederlandse editie gemaakt. Vanaf dinsdag 11 januari is het programma, met Gordon als reisleider, te zien op SBS6. Hij reist met een groep jongeren met het syndroom van Down dwars door Nederland.

Down the Road aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Liefde
De jongeren die aan deze intense roadtrip beginnen kennen elkaar nog niet, maar dat zal snel veranderen. Tijdens hun reis zoeken ze - ieder op een eigen manier - naar avontuur, vriendschap, nieuwe ervaringen en misschien zelfs de liefde. Samen met Gordon belanden ze van de ene uitdaging in de andere en maken ze de mooiste avonturen mee.

Helikopter
Zo vliegen ze mee in een helikopter en trekken ze samen een vastgelopen bus uit het zand. In de eerste afleveringen zien de zeven jongeren elkaar voor het eerst. De bijzondere reis gaat van start in Limburg, waar ze meteen de eerste uitdagingen moeten overwinnen. Daarmee begint Down the Road eindelijk; het programma zou eerst op 23 november 2021 van start gaan, maar is uitgesteld tot nu.

De Nederlandse versie van Down the Road is vanaf dinsdag 11 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Down the Road terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV