Zo kijk je de Winterspelen 2022 live op tv en online via livestreams

Zo kijk je de Winterspelen 2022 live op tv en online via livestreams
Peking 2022 op vele manieren te volgen

Sport :

De Olympische Winterspelen in Peking zijn van vrijdag 4 tot en met zondag 20 februari op allerlei manieren te volgen. Er is veel livesport op tv, maar nog veel meer online via livestreams te zien. Gids.tv zet op een rij waar je de Winterspelen kunt kijken.

Bekijk ook hoe laat elke sport op de Winterspelen wordt uitgezonden.

NOS: NPO 1 en NOS.nl

De NOS zendt elke dag zo'n 14 uur livesport van de Winterspelen in Peking uit. Vooral de verrichtingen van de Nederlanders en de sporten met een grote internationale uitstraling worden op de voet gevolgd. Van ongeveer 03.00 uur in de Nederlandse nacht tot 17.00 uur 's middags komen de beelden uit Peking op NPO 1. Het is daar zeven uur later. De NOS-uitzending is ook te zien via een livestream via Gids.tv. De hoogtepunten zijn 's avonds rond 19.00 uur te zien in NOS Peking Vandaag. In de talkshow NOS Studio Peking wordt alles vanaf 21.30 uur besproken. Lees meer over hoe de NOS verslag doet van de Winterspelen.

Eurosport: op tv en alle livestreams online

Eurosport heeft de volledige uitzendrechten van de Olympische Spelen en biedt dan ook alle livestreams van de Winterspelen aan. De belangrijkste gebeurtenisen in Peking zijn op tv te zien; op Eurosport 1 is er tussen 07.30 en 16.30 uur een schakelkanaal waar alle hoogtepunten voorbij komen. Op Eurosport 2 zijn verslagen van langere duur. Online kun je alle sport van de Olympische Spelen via discovery+ of de Eurosport Player kijken. Deze streamingsdiensten zijn betaald.

Gids.tv: livestream en hoogtepunten

Via Gids.tv blijf je ook op de hoogte van de Olympische Winterspelen. Elke dag is de livestream van de NOS ook via Gids.tv te zien en worden alle hoogtepunten van de Olympische Spelen, zoals samenvattingen en medaillemomenten, geplaatst op Gids.tv. Ook kun je in handige overzichten zien hoe laat sporten op de Winterspelen worden uitgezonden.

De Olympische Winterspelen van 2022 in Peking zijn van vrijdag 4 tot en met zondag 20 februari dagelijks van ongeveer 02.00 tot 17.00 uur live te zien op NPO 1 en Eurosport 1 en 2 en online via livestreams op NOS.nl, discovery+, Eurosport Player en via Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zo kijk je de Winterspelen 2022 live op tv en online via livestreams of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV