Darters Van Gerwen, Van Barneveld en Van der Voort donderdag te zien in Marble Mania

Darters Van Gerwen, Van Barneveld en Van der Voort donderdag te zien in Marble Mania
Wie is het handigst met de knikkers?

Kijktip :

In een nieuwe aflevering van Marble Mania, donderdag 27 januari te zien op SBS6, nemen topdarters Raymond van Barneveld, Michael van Gerwen en Vincent van der Voort het tegen elkaar op op de knikkerbaan.

Marble Mania gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Mikken
Dat de darters 180-specialisten zijn is algemeen bekend. Het heeft ze zelfs al vijf (Van Barneveld) en drie (Van Gerwen) wereldtitels opgeleverd, en ook Van der Voort heeft de nodige prijzen in zijn gast staan. Maar hoe vergaat het ze als ze met knikkers in plaats van dartpijlen moeten mikken bij het behendigheidsspel?

Geluksbanen
De opzet is zoals elke week hetzelfde. 'Mighty Mike', 'Barney' en 'The Dutch Destroyer' proberen met de behendigheidsspellen zoveel mogelijk knikkers te verdienen voor de geluksbanen. Daar zijn ze overgeleverd aan het lot en de grillen van de baan. In het laatste spel wordt met heel veel knikkers gespeeld. Dan wordt ook het geld voor de goede doelen verdeeld.

Marble Mania is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV