Fenomenale misdaadfilm Se7en zaterdag 29 oktober te zien op Veronica

Fenomenale misdaadfilm Se7en zaterdag 29 oktober te zien op Veronica
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

Het is inmiddels alweer een aantal jaar geleden dat Hollywoodster Kevin Spacey van zijn voetstuk kantelde. We mogen echter niet vergeten dat de beste man een fantastische acteur is/was, zoals hij bijvoorbeeld liet zien in de klassieker Se7en. Deze fenomenale misdaadfilm is zaterdag te zien op Veronica en je kunt Se7en streamen via Pathé Thuis en iTunes.

Het verhaal
Detective Somerset moet nog een week werken voor hij met pensioen gaat. Hij heeft dus nog zeven dagen om zijn enthousiaste, maar onervaren opvolger David Mills op te leiden. Samen ontdekken ze het spoor van een seriemoordenaar. Bij elke nieuwe moord laat die een souvenir achter. Hij kiest zijn slachtoffers willekeurig en de methode waarop hij ze vermoordt is telkens anders. Elke moord heeft te maken met de zeven hoofdzonden: vraatzucht, hebzucht, lust, trots, jaloezie, luiheid en woede. Wie zit er achter deze gruwelijke moordpartijen?

Beoordeling Gids.tv: ★★★★★
Na het regisseren van muziekvideo's en zijn speelfilmdebuut met Alien 3 maakte David Fincher met Se7en zijn eerste grote meesterwerk. Deze film werd helaas hopeloos over het hoofd gezien door het Oscarcomité, maar staat nu te boek als één van de grote klassiekers van de jaren negentig. De sfeer is uitermate grimmig en Fincher weet de spanning er vanaf het begin goed in te houden. Bovendien is het acteerwerk uitmuntend. Genieten dus.

Cast
Naast Brad Pitt (Once Upon a Time in Hollywood) en Morgan Freeman (Million Dollar Baby) zijn ook Gwyneth Paltrow (Shakespeare in Love) en Kevin Spacey (Baby Driver) te zien in Se7en. Deze film is geregisseerd door David Fincher (Mank).

Se7en (1995) wordt beoordeeld met een 8,6 op IMDb en is zaterdag 29 oktober om 22.20 uur te zien op Veronica. Genre: misdaad, thriller. Speelduur: 127 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV