Fenomenale misdaadfilm Se7en zie je maandag 21 februari op Net5

Fenomenale misdaadfilm Se7en zie je maandag 21 februari op Net5
Ook te streamen via Netflix en Pathé Thuis

Kijktip :

Het is inmiddels alweer bijna vijf jaar geleden dat Hollywoodster Kevin Spacey van zijn voetstuk kantelde. We mogen echter niet vergeten dat de beste man een fantastische acteur is/was, zoals hij bijvoorbeeld liet zien in de klassieker Se7en. Deze fenomenale misdaadfilm is maandag te zien op Net5 en je kunt Se7en streamen via Netflix en Pathé Thuis.

Het verhaal
Detective Somerset moet nog een week werken voor hij met pensioen gaat. Hij heeft dus nog zeven dagen om zijn enthousiaste, maar onervaren opvolger David Mills op te leiden. Samen ontdekken ze het spoor van een seriemoordenaar. Bij elke nieuwe moord laat die een souvenir achter. Hij kiest zijn slachtoffers willekeurig en de methode waarop hij ze vermoordt is telkens anders. Elke moord heeft te maken met de zeven hoofdzonden: vraatzucht, hebzucht, lust, trots, jaloezie, luiheid en woede. Wie zit er achter deze gruwelijke moordpartijen?

Beoordeling Gids.tv: ★★★★★
Na het regisseren van muziekvideo's en zijn speelfilmdebuut met Alien 3 maakte David Fincher met Se7en zijn eerste grote meesterwerk. Deze film werd helaas hopeloos over het hoofd gezien door het Oscarcomité, maar staat nu te boek als één van de grote klassiekers van de jaren negentig. De sfeer is uitermate grimmig en Fincher weet de spanning er vanaf het begin goed in te houden. Bovendien is het acteerwerk uitmuntend. Genieten dus.

Cast
Naast Brad Pitt (Once Upon a Time in Hollywood) en Morgan Freeman (Million Dollar Baby) zijn ook Gwyneth Paltrow (Shakespeare in Love) en Kevin Spacey (Baby Driver) te zien in Se7en. Deze film is geregisseerd door David Fincher (Mank).

Se7en (1995) wordt beoordeeld met een 8,6 op IMDb en is maandag 21 februari om 20.30 uur te zien op Net5. Genre: misdaad, thriller. Speelduur: 127 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Fenomenale misdaadfilm Se7en zie je maandag 21 februari op Net5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV