Mogelijke terugkeer voor Flodder

Mogelijke terugkeer voor Flodder
Tatjana Simic hint op comeback

Nieuws :

Iedereen kent de asociale familie Flodder. Tatjana Simic, die voor de films en de serie in de rol kroop van Kees, liet in een interview met RTL Boulevard weten dat 'er iets gaat gebeuren met Flodder'.

De bioscoopfilm rondom het asociale gezin in een deftige villawijk was in 1986 een enorme kaskraker. Na de films verscheen er dan ook een serie, die vijf jaar liep. Maar Simic hint er dus op dat er nog meer aan zit te komen wat betreft Ma Flodder en haar kinderen.

Of het om een nieuwe film, televisieserie of een musical gaat, is nog niet bekend. Wel maakte de actrice bekend dat zij niet opnieuw in de rol kruipt van Kees. Wel liet ze weten wie haar vervanger zou kunnen zijn: Marieke Elsinga. “Ze is hetzelfde soort type als Kees: een ondeugend, lekker wijf. Ze zijn allebei one of the guys. En dat is belangrijk, want Kees doet heel veel met haar broers.”

Meer nieuws over een mogelijke comeback van Flodder lees je op Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Mogelijke terugkeer voor Flodder of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:
Tags: interview, film, broers, actrice, gezin, musical, 1986, rtl boulevard, serie, boulevard, terugkeer, comeback, rtl, kinderen, nieuws, flodder, tatjana simic, familie, marieke elsinga, villawijk, bioscoopfilm


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV