Jessica Chastain wint Oscar voor Beste Actrice met The Eyes of Tammy Faye

Jessica Chastain wint Oscar voor Beste Actrice met The Eyes of Tammy Faye
Heerlijke film nu te streamen op Disney+

Film :

Tijdens de uitreiking van de Academy Awards, zondagavond in Los Angeles, is Jessica Chastain gekozen tot Beste Actrice van het afgelopen jaar. Ze won voor haar rol in de fantastische biopic The Eyes of Tammy Faye.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

"Glory, glory, hallelujah!"
Het verhaal gaat over Tammy Faye. Ze is getrouwd geweest met de beroemde televisie-dominee Jim Bakker, die nog beroemder werd na overspel en fraude. Tammy was onderdeel van het succes en probeert na de val in het ravijn weer naar boven te klauteren - geholpen door een enorme lading make-up.

Acteur Andrew Garfield en Jessica Chastain in de film 'The Eyes of Tammy Faye'

Lees hier onze filmrecensie van The Eyes of Tammy Faye

Cast
Naast Jessica Chastain (The 355) en Andrew Garfield (The Social Network) zijn ook Vincent D'Onofrio (The Magnificent Seven), Mark Wystrach (G.I Jesus), Cherry Jones (The Village), Sam Jaeger (The Handmaid's Tale) en Louis Cancelmi (The Irishman) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Michael Showalter (The Big Sick).

Sinds 3 februari is de film The Eyes of Tammy Faye te zien in de Nederlandse bioscopen. Sinds 23 maart is deze film te streamen op Disney+ en Pathé Thuis. Genre: biografie, drama. Tijdsduur: 126 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV