The Bay seizoen 3 vanaf vrijdag 15 april te zien op België Eén

The Bay seizoen 3 vanaf vrijdag 15 april te zien op België Eén
Nieuwe hoofdrolspeelster maakt haar entree

Kijktip :

Vrijdag (15 april) gaat het gloednieuwe, derde seizoen van de Britse misdaadserie The Bay van start op België Eén. In de serie strijken we neer in het ogenschijnlijk rustige plaatsje Morecambe Bay, waar veel meer speelt dan je in eerste instantie zou denken.

Inspecteur
In de eerste twee seizoenen vertolkte actrice Morven Christie de hoofdrol van rechercheur Lisa Armstrong, die werd belast met de zaken van vermiste personen. In het derde seizoen keert Christie niet terug; dit keer speelt Marsha Thomason de hoofdrol. Zij kruipt in de rol van inspecteur Jenn Townsend.

Lichaam
Jenn Townsend is de nieuwe gezinsvertrouwenspersoon bij de politie van Morecambe. Op haar eerste dag wordt ze meteen in het diepe gegooid wanneer een lichaam aanspoelt in de baai. Om de zaak op te lossen moet Jenn nauw in contact komen met een rouwende en gecompliceerde familie.

Het derde seizoen van The Bay is vanaf vrijdag 15 april wekelijks om 20.40 uur te zien op België Eén. Lees hier op welk kanaal België Eén te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV