PSV - Willem II live op tv (Eredivisie)

PSV - Willem II live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in 31ste speelronde

Sport :

Op zondag 1 mei spelen PSV en Willem II in de eenendertigste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Philips Stadion. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op ESPN 2.

Samenvatting en hoogtepunten PSV - Willem II

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

PSV
De ploeg van vertrekkend coach Roger Schmidt heeft nog steeds kans op het kampioenschap, ondanks dat het vorige week niet per se overtuigend was. Toch geloven de Eindhovenaren nog steeds dat het kan, vooral omdat de Amsterdamse concurrent het de laatste tijd lastig heeft.

Bekijk het complete speelschema van PSV.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 14.15 uur op ESPN 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

PSV - Willem II is zondag 1 mei om 14.30 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op PSV - Willem II live op tv (Eredivisie) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV