Deze bekende personages keren terug in GTST

Deze bekende personages keren terug in GTST
Oude bekenden opnieuw in soapserie

Nieuws

Twee bekende personages uit de soap Goede Tijden, Slechte Tijden keren terug in de serie. Dat heeft RTL bekendgemaakt. Het gaat om Mark en Marieke de Moor. De rol van Mark wordt, net als 23 jaar geleden, gespeeld door Tim Immers. Actrice Lidewij Mahler zal de rol van Marieke, de zus van Janine Elschot in de serie, vertolken.

Het stel emigreerde in seizoen vijf van Goede Tijden, Slechte Tijden in 1995 naar Italië. Inmiddels vinden ze het tijd de Toscaanse zon weer in te ruilen voor een plek in het vertrouwde Meerdijk. Ze willen daar een nieuw bestaan opbouwen, nadat ze alles zijn kwijtgeraakt. Het is iets dat het stel koste wat kost geheim wil houden en daarom houden ze de schone schijn op.

Mark is door de jaren heen kunstenaar geworden en gaat samenwerken met Ludo en Bing. Mark en Marieke zijn ook nog steeds gelukkig getrouwd, maar ook daarbij is niet alles wat het lijkt en heeft Mark veel met Marieke te stellen.

De familie De Moor is vanaf 17 mei te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden, iedere werkdag om 20.00 uur op RTL 4. De afleveringen zijn een week vooruit te kijken op Videoland via deze link.

Bekijk ook beelden van Tim Immers in GTST seizoen 3.

Tags: geheim, tv-serie, soap, gtst, actrice, videoland, kunstenaar, serie, 1995, rtl, tim immers, Goede Tijden Slechte Tijden, Meerdijk, familie, rtl 4

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »