Vanavond op tv: nieuwe comedyserie FIVE LIVE en Pak de Macht met Mark Rutte

Vanavond op tv: nieuwe comedyserie FIVE LIVE en Pak de Macht met Mark Rutte
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 2 oktober

Kijktip :

Vanavond zien we bij SBS6 de eerste aflevering van de nieuwe komische dramaserie FIVE LIVE. Kijkcijferdeskundige Tina Nijkamp liet gisteravond bij Humberto op Zaterdag weten dat ze zeker een miljoen kijkers verwacht voor de serie van Linda de Mol. Bekijk hieronder alle tv-tips van Gids.tv voor zondag 2 oktober.

Lees verder onder de video's.

Operatalent
Ook kunnen we vanavond kijken naar de derde aflevering van Rampvlucht. We zien daarin het vervolg van het verhaal over de vliegramp in de Bijlmer. Daarnaast start het tweede seizoen van ARIA. In dit programma zingen tien talentvolle kandidaten wekelijks de beroemdste aria’s en zij worden hierop beoordeeld door een vakkundige jury. Na acht weken is de ontknoping: wie is het grootste operatalent van Nederland? En Pak de Macht-presentator Tim Hofman kondigde de afgelopen weken meermaals aan dat er een confrontatie met minister-president Mark Rutte aan zit te komen en vanavond is het dan eindelijk zover.

Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 2 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Muziekfilm: Rocketman

Comedy Central
20:00 uur

De unieke, muzikale biopic Rocketman neemt je mee op de spectaculaire reis van de opkomst van Elton John. Met ongelooflijke vertolkingen van Eltons meest geliefde liedjes. Ontdek hoe een jongen uit een kleine stad een icoon in de rock-'n'-roll werd.

Terug: ARIA

NPO 1
20:24 uur

In het tweede seizoen van ARIA gaan we opnieuw op zoek naar hét operatalent van Nederland. In het programma zingen tien talentvolle kandidaten wekelijks de beroemdste aria’s en zij worden hierop beoordeeld door een vakkundige jury. Na acht weken is de ontknoping: wie is het grootste operatalent van Nederland? In het programma komen bekende aria’s voorbij uit opera’s zoals Carmen, La bohème, Don Giovanni en Le nozze di Figaro.

Rampvlucht: steeds meer mensen ziek

NPO 1
21:26 uur

In de derde aflevering van de gloednieuwe dramaserie Rampvlucht gaat het verhaal over de vliegramp in de Bijlmer verder. Nu steeds meer mensen in de Bijlmer ziek worden, slaan Asha, Vincent en Pierre de handen ineen. Wat voor lading zat er in het vliegtuig? Ze nemen het op tegen de luchtvaartwereld en de landelijke politiek. Dan brengt Tweede Kamerlid Rob van Gijzel hen in contact met een klokkenluider, die een schokkend verhaal te vertellen heeft.

Nieuw: FIVE LIVE

SBS 6
21:31 uur

Vanavond gaat de nieuwe comedyserie FIVE LIVE, met hoofdrollen voor Linda de Mol en Waldemar Torenstra, van start op SBS6. Zij spelen Sara Bannink en Roderik van Zuylen, een gescheiden koppel dat nog altijd samen de wekelijkse talkshow Five Live presenteert. In de eerste aflevering van FIVE LIVE doemt meteen een probleem op voor het presentatieduo. Zenderbaas Flip is niet tevreden over de kijkcijfers en vindt dat er hoognodig iets moet gebeuren, bijvoorbeeld meer variatie in de presentatie. Ook moeten er volgens hem meer spraakmakende gasten uitgenodigd worden.

Pak de macht: confrontatie met Mark Rutte

NPO 3
21:52 uur

Vanavond sluit het tweede seizoen van Pak de macht af. Presentator Tim Hofman kondigde de afgelopen weken meermaals aan dat er een confrontatie met minister-president Mark Rutte aan zit te komen en vanavond is het dan eindelijk zover. Hoe machtig is Mark Rutte, de langstzittende premier van Nederland? We vroegen het hem zelf, zijn antwoord luidde als volgt: "Nee, ik ben geen machtig man." Maar is dat wel zo? En is het erg?

Start: Conversations with Friends

Canvas
22:04 uur

Vanavond gaat de serie Conversations with Friends van start op Canvas. Deze achtdelige Ierse dramaserie is elke zondagavond met een dubbele aflevering te zien op de Vlaamse zender en is een adaptatie van het gelijknamige boek van Sally Rooney.

Actuele video's

Meer actuele video's