Netflix Top 10: Lincoln Lawyer best bekeken serie, Casa Coco komt goed binnen

Netflix Top 10: Lincoln Lawyer best bekeken serie, Casa Coco komt goed binnen
De toppers op Netflix dit weekend

Film :

Elke week is het weer raak: Netflix komt met nieuwe titels die de top-10 van de streamingdienst gaan proberen te bestormen. Gids.tv houdt elke week de top-10 van de streamingdienst in de gaten en houdt je op de hoogte van welke titels er scoren.

Gids.tv geeft je regelmatig de beste tips over welke films en series je kunt kijken op alle streamingdiensten. Bekijk alle overzichten van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Series op Netflix

1. The Lincoln Lawyer, S2 (NIEUW)

Gids.tv: ★★★ | IMDb ★ 7,7

De serie is gebaseerd op de succesvolle boeken van Michael Connelly. In ieder seizoen zal één boek worden behandeld. Dit tweede seizoen belicht het vierde boek in de Connelly-reeks genaamd The Fifth Witness. Na een ongeluk aan de kant gezet, herstart de hotshot Los Angeles-advocaat Mickey Haller zijn carrière - en zijn handelsmerk Lincoln - wanneer hij een nieuwe moordzaak op zich neemt. Lees hier waar je The Lincoln Lawyer kunt streamen.

Lees ook onze eerste indruk recensie van The Lincoln Lawyer seizoen 2.

2. The Witcher, S3 (-1)

Gids.tv: ★★★ | IMDb ★ 8,1

Henry Cavill als Gerald of Rivia. Bron: Netflix
De serie gaat over de 'hekser' Geralt of Rivia, een eenzame monsterjager die door middel van oefening en aanpassing van zijn lichaam bovennatuurlijke krachten heeft ontwikkeld. In dit derde seizoen bereiden Gerald, prinses Ciri en Yennifer zich voor op een strijd die aanstaande is, die grote gevolgen kan hebben voor hun wereld... Lees hier waar je The Witcher kunt streamen.

Lees ook onze eerste indruk recensie van The Witcher seizoen 3.

3. Fatal Seduction (NIEUW)

IMDb ★ 7,5

Een getrouwde vrouw brengt een noodlottig weekend weg van huis door dat passie doet ontbranden maar eindigt in een tragedie, waardoor ze de waarheid over haar dierbaren in twijfel trekt. Lees hier waar je Fatal Seduction kunt kijken.

4. Najib Amhali: Waar was ik? (+4) De nieuwe theatershow van Najib Amhali, 'Waar was ik? ', geeft het antwoord op de vraag waarom Najib vorig jaar genoodzaakt was zijn show te cancellen. Met veel persoonlijke verhalen, waar veel om gelachen kan worden, waarin oude bekenden langs komen, en waarbij u zich na afloop wellicht afvraagt: 'Waar was ik?'
5. Papadag (-2) De serie volgt een groep vaders die elkaar iedere donderdag ontmoeten bij de zandbak in het park. Ondanks hun grote verschillen, ontwikkelen de papa's een vriendschap en steunen ze elkaar in hun drukke, moderne levens. Op humoristische wijze snijdt de serie, met haar zeer diverse personages, actuele thema's aan rondom het moderne ouderschap. Kijk ook de trailer.
6. Hack my Home (NIEUW) Een team van vier designwizards bedenkt ruimtebesparende oplossingen en ingenieuze contrapties om huizen van gezinnen op inventieve manieren te verbouwen. Kijk ook de trailer.
7. Schlafende Hunde [Sleeping Dogs] (-5) Een voormalig rechercheur Mike Atlas die nu op straat leeft, gaat op zoek naar de waarheid nadat een nieuw sterfgeval twijfels oproept over een zogenaamd afgehandelde moordzaak. Lees ook de recensie.
8. Black Mirror (-4) Black Mirror is een Britse science fiction-serie. In de serie wordt een zieke, door technologie gedreven toekomstbeeld geschetst waar de grootste menselijke uitvindingen en de meest duistere menselijke instincten samenkomen. Lees ook de recensie.
9. Our Planet II (-) Of het nu buffels, leeuwen, ijsberen, bultruggen of albatroskuikens zijn, migratie is een cruciale overlevingssstrategie voor dieren om te eten, zich voort te planten en een huis te vinden. Lees ook de recensie.
10. Glamorous (-1) De ambitieuze influencer Marco krijgt een droombaan bij een make-imperium en begint een duizelingwekkende reis van zelfontdekking te midden van werk chaos en romantische uitdagingen. Lees ook de recensie.

Films op Netflix

1. The Out-Laws (NIEUW)

Gids.tv: ★★★ | IMDb ★ 5,5

Ellen Barkin, Adam Devine, Nina Dobrev en Pierce Brosnan in 'The Out-Laws'. Bron: Netflix
De doodgewone Owen Browning werkt als manager bij een bank. Hij staat op het punt te gaan trouwen met het meisje van zijn dromen, Parker. Hun trouwplannen lopen daarentegen uit de hand als in de week voorafgaand aan het huwelijk Owens bank wordt overvallen door de legendarische Ghost Bandits. Owen gelooft dat niet alles is wat het lijkt wanneer zijn toekomstige schoonfamilie rond dezelfde tijd van de overval de stad binnenrolt. Lees hier waar je The Out-Laws kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie over The Out-Laws.

2. Casa Coco (NIEUW)

Gids.tv: ★★ | IMDb ★ 5,6

Gerard Cox, Gijs de Lange en Richard Groenendijk in 'Casa Coco'. Bron: WW Entertainment
Het verhaal gaat over de Rotterdamse pensionhoudster Pleun op Bonaire die na vele jaren haar jeugdliefde Toon weer tegenkomt op het eiland als hij met een groep vrienden op vakantie gaat. Net wanneer Pleun en Toon nader tot elkaar komen, ontdekt Toon dat het voortbestaan van Casa Coco aan een zijden draadje hangt. Lees hier waar je Casa Coco kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van Casa Coco.

3. Wham! (NIEUW)

Gids.tv: ★★★★ | IMDb ★ 7,7

Aan de hand van vele archiefinterviews en -beelden herbeleven George Michael en Andrew Ridgeley het verloop van hun Wham! carrière, van beste vrienden uit de jaren 70 tot popiconen uit de jaren 80. Naast de grote popvreugde laat de docu ook het tweesnijdende zwaard van roem zien. Lees hier waar je Wham! kunt kijken.

Lees ook de recensie van Wham!.

4. Romance in Style (-) Aspirant-modeontwerpster Ella werkt als naaister om de eindjes aan elkaar te knopen. Dankzij haar kamergenote krijgt ze een baan bij het tijdschrift The Look. De dag voordat ze begint, ontmoet ze Derek. Hij blijkt de zoon van de eigenaar van The Look te zijn. Het bedrijf verliest geld en Derek moet zorgen voor een digitale aanwezigheid. Ondertussen tracht Ella meer aandacht te schenken aan plus-size modellen en inclusiviteit. Lees ook de recensie.
5. Extraction 2 (-4) Nadat hij maar net zijn zware verwondingen van zijn missie in Dhaka, Bangladesh heeft overleefd, is Tyler Rake terug, en zijn team is klaar voor hun volgende missie. Tyler moet een familie bevrijden die overgeleverd is aan de genade van een Georgische gangster en infiltreert in een van 's werelds dodelijkste gevangenissen om hen te redden. Lees hier de recensie.
6. Lyle, Lyle, Crocodile [Wil de Krokodil] (+3) Wanneer de familie Primm naar New York City verhuist, worstelt hun jonge zoon Josh om zich aan te passen aan zijn nieuwe school en vrienden. Dat verandert allemaal wanneer hij Lyle ontdekt, een zingende krokodil die houdt van baden, kaviaar en geweldige muziek. Lees ook onze recensie.
7. My Summer Prince (NIEUW) Wanneer een prins in een PR-crisis belandt, valt een assistente in voor haar baas om zijn imago te herstellen - totdat zich een romantische gelegenheid voordoet. Kijk ook de trailer.
8. Crawlspace (NIEUW) Familieman en loodgieter Robert is zojuist vader geworden van een pasgeborene. Zijn volgende klus is in een hut in het bos, waar hij een septic tank moet repareren. Net als elke andere dag waagt Robert zich in de kruipruimte. Kijk ook de trailer.
9. Big Sky River (NIEUW) Tara Kendall heeft een moeilijke scheiding achter de rug. Om alle gebeurtenissen te verwerken keert ze terug naar de plek die haar het gelukkigst maakt, het stadje Parable in Montana, waar ze een huisje boekt. Haar buurman is Boone Taylor. Hij heeft de liefde van zijn leven verloren en heeft eindelijk zijn weg weer gevonden. Kijk ook de trailer.
10. The Scorpion King: Book of Souls (NIEUW) In het oude Egypte ontdekt de slechte veldheer Nebserek een vervloekt zwaard, dat degene die het hanteert sterker maakt naarmate hij er meer mensen mee vermoordt. Vastbesloten om zijn macht te laten groeien, sluit de Scorpion King de handen ineen met een team om op zoek te gaan naar het enige wat Nebserek kan verslaan: Het Boek der Zielen.Kijk ook de trailer.

Opvallende zaken op de andere streamingdiensten
Prime Video heeft een aantal films van Warner Bros. gekocht en gaat die stukje bij beetje toevoegen aan de dienst. The Batman is een van de eerste en die stoomt direct door naar de koppositie. Op de VOD-dienst klimt Guardians of the Galaxy Vol. 3, die nu te koop is, op naar een plaats hoog in de verschillende lijsten.

Actuele video's

Meer actuele video's