Elke week verschijnt er weer een nieuwe lading gloednieuwe content op de vele streamingdiensten die Nederland rijk is. Ook deze week heeft Gids.tv weer de nodige films en series op een rijtje gezet die het waard zijn om te kijken.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

5 kijktips van Gids.tv

57 Seconds (28 november)

Netflix (film)

Acteur Josh Hutcherson en Morgan Freeman in de film '57 Seconds'
De blogger Franklin weet een interview te regelen met de technologie-expert Anton Burrell. Wanneer iemand het op Burrell gemunt heeft, redt Franklin zijn leven en stuit hij op diens aparte ring. Deze staat de drager toe om de tijd 57 seconden terug te draaien. Franklin wil de ring gebruiken om ultieme wraak te nemen op het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de dood van zijn zus. Lees hier waar je 57 Seconds kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van 57 Seconds.

Obliterated (30 november)

Netflix (serie, bingen)

Terrence Terrell, C. Thomas Howell en Nick Zano in 'Obliterated'. Bron: Netflix
Een eliteteam van de Special Forces verijdelt een dodelijke dreiging voor Las Vegas. Nadat ze hun geslaagde missie groots gevierd hebben met veel drank, drugs en seks, ontdekt het team dat de bom die ze onschadelijk hebben gemaakt nep was. Het nu dronken team moet door hun beperkingen heen vechten, hun persoonlijke problemen overwinnen, de echte bom vinden en de wereld zien te redden. Bekijk hier waar je vanaf 30 november Obliterated kunt streamen.

Lees ook onze serierecensie van Obliterated

Virgin River, S5 (30 november)

Netflix (serie, finale)

Het verhaal springt van Labor Day (september) naar december. Het is bijna Kerstmis, en ruziënde familieleden zorgen voor het nodige drama. Mel en Jack proberen de schrijver van de mysterieuze brieven van haar moeder te achterhalen. Maar ook schokkend nieuws en onverwachte cadeaus liggen te wachten op de stellen en gezinnen die op kerstavond samenkomen ondanks hun grote verschillen. Lees hier waar je Virgin River kunt streamen.

Lees hier ook onze serierecensies van Virgin River seizoen 5

Spider-Man: Across the Spider-Verse (1 december)

Netflix (film)

Bron: Sony Pictures
Miles Morales katapulteert door het Multiversum, waar hij een team van Spider-People tegenkomt dat belast is met het beschermen van het bestaan ervan. Wanneer de helden het oneens zijn over hoe ze met een nieuwe dreiging moeten omgaan, moet Miles opnieuw definiëren wat het betekent om een held te zijn. Lees hier waar je Spider-Man: Across the Spider-Verse kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van Spider-Man: Across the Spider-Verse.

Candy Cane Lane (1 december)

Prime Video (film)

Eddie Murphy in 'Candy Cane Lane'. Bron: Prime Video
Het verhaal gaat over Chris Carver. Hij is vastbesloten om de jaarlijkse kerstversieringswedstrijd van de buurt te winnen. Chris sluit een pact met een elf om hem te helpen winnen. De elf spreekt een spreuk uit die de twaalf dagen van Kerstmis tot leven brengt, wat voor onverwachte chaos in de stad zorgt. Lees hier waar je Candy Cane Lane kunt kijken.

Andere tips op de streamingdiensten

Naast deze film verschijnen er ook nog zes andere kerstfilms van de Hallmark Channel naar Netflix. Lees meer in ons artikel over deze films.

Naast Fast & Furious worden ook 2 Fast 2 Furious, The Fate of the Furious, Fast Five, Fast & Furious 6 en Furious 7 toegevoegd aan het aanbod.

Gids.tv geeft je regelmatig de beste tips over welke films en series je kunt kijken op alle streamingdiensten. Bekijk alle overzichten van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.