Elke week verschijnt er weer een nieuwe lading gloednieuwe content op de vele streamingdiensten die Nederland rijk is. Ook deze week heeft Gids.tv weer de nodige films en series op een rijtje gezet die het waard zijn om te kijken.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

5 kijktips van Gids.tv

The Marvels (7 februari)

Disney+ (film)

Brie Larson als Carol Danvers in 'The Marvels'. Bron: Disney
Carol Danvers, beter bekend als Captain Marvel, heeft haar naam heroverd tegen de Kree en wraak genomen op de Supreme Intelligence. Het universum is nu echter gedestabiliseerd en dat heeft grote gevolgen. Carol wordt naar een wormgat gestuurd dat verband houdt met de Kree. Om het universum te redden zal ze haar krachten moeten bundelen met haar nichtje Monica Rambeau en Kamala Khan, ook bekend als Ms. Marvel. Lees ook waar je The Marvels kunt kijken.

Lees ook onze review van The Marvels, beoordeeld met ★★★½ door Gids.tv.

One Day (8 februari)

Netflix (serie, bingen)

Ambika Mod en Leo Woodall in 'One Day'. Bron: Netflix
Hoewel de universiteit ten einde loopt, spreken de twee studenten die dag voor het eerst elkaar en gaan de volgende ochtend hun eigen weg. Waar zullen ze het volgende jaar op deze ene gewone dag zijn, en het jaar daarna, en elk jaar dat daarop volgt? In elke aflevering zijn Dex en Em op deze ene specifieke datum een jaar ouder terwijl ze groeien en veranderen, samen en uit elkaar gaan, en vreugde en liefdesverdriet ervaren. Lees ook waar je One Day kunt kijken.

Lees ook onze review van One Day, beoordeeld met ★★★★ door Gids.tv.

Tokyo Vice, S2 (8 februari)

HBO Max (serie, première)

Ansel Elgort, Ken Watanabe en anderen in 'Tokyo Vice' seizoen 2. Bron: HBO Max
Deze serie vertelt de persoonlijke verhalen van de Amerikaanse journalist Jake Adelstein. Verhalen over toen hij in Japan woonde en schreef over de Tokyo Metropolitan Police. In het tweede seizoen van de serie, gefilmd op locatie in Tokyo, realiseert Adelstein zich dat zijn leven, en het leven van zijn naasten, in groot gevaar is. Lees hier waar je Tokyo Vice kunt streamen.

De eerste twee afleveringen van Tokyo Vice seizoen 2 zijn vanaf nu te bingen. Wekelijks volgt een aflevering tot aan de seizoensfinale op 21 maart.

Lover, Stalker, Killer (9 februari)

Netflix (docufilm)

Key art van de docufilm 'Lover, Stalker, Killer'. Bron: Netflix
In 2012 had automonteur Dave net een langdurige relatie achter de rug en wilde graag zijn romantische leven weer oppakken. Online ontmoette hij Liz en Cari verscheen in zijn leven toen haar auto gemaakt moest worden. De alleenstaande moeders met winnende karakters hielpen hem op verschillende manieren uit zijn schulp te komen. Zijn tweede kans op romantiek draaide echter uit op een verwrongen driehoeksverhouding vol intimidatie, digitaal bedrog en moord die in deze documentaire besproken wordt. Lees hier waar je Lover, Stalker, Killer kunt streamen.

Lees ook onze review van Lover, Stalker, Killer, beoordeeld met ★★★ door Gids.tv.

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One (9 februari)

SkyShowtime (film)

Bron: Paramount Pictures International
De inmiddels 61-jarige Tom Cruise flikt het gewoon weer om een ijzersterke actiefilm in de indrukwekkende Mission: Impossible-reeks te maken en doet zijn stunts ook nu weer zelf. Naast een hoog popcorn gehalte en goed verhaal weet deze zomerblockbuster van 2023 ook nu weer volle zalen te trekken. We kunnen er niet om heen, maar Cruise weet altijd een stapje extra te geven en dat zie je terug in kwaliteit, spanning en dikke actie. Lees hier waar je de film Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One kunt kijken.

Lees hier onze review van Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One.

Andere tips op de streamingdiensten

Na de première van de serie (die bestaat uit twee afleveringen) volgen wekelijks nieuwe afleveringen, tot aan de seizoensfinale op 8 maart.

Gids.tv geeft je regelmatig de beste tips over welke films en series je kunt kijken op alle streamingdiensten. Bekijk alle overzichten van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.