Elke week verschijnt er weer een nieuwe lading gloednieuwe content op de vele streamingdiensten die Nederland rijk is. Ook deze week heeft Gids.tv weer de nodige films en series op een rijtje gezet die het waard zijn om te kijken.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

5 kijktips van Gids.tv

Players (14 februari)

Netflix (film)

Tom Ellis en Gina Rodriguez in 'Players'. Bron: Netflix
De New Yorkse sportjournaliste Mack heeft jarenlang samen met haar beste vriend Adam en hun andere vrienden manieren bedacht om mensen te versieren. Hoewel dit in de loop der jaren tot ontelbare onenightstands heeft geleid, is het volgen van hun draaiboek gebonden aan strikte basisregels. De belangrijkste is dat ze geen relatie kunnen opbouwen met hun tactieken. Lees ook waar je Players kunt kijken.

Lees hier onze review van Players, beoordeeld met ★★ door Gids.tv.

De Vuurlinie (15 februari)

Netflix (film)

Acteur Waldemar Torenstra als Marco Kroon in de film 'De Vuurlinie'
Op een zware missie in Afghanistan leidt Marco Kroon zijn manschappen op heldhaftige wijze door vuurgevechten. Hij ontvangt daarvoor de hoogste onderscheiding die Nederland kent: de militaire Willems-Orde. In de jaren erna raakt Kroon echter in grote opspraak. Tegelijk worstelt de militair met hevige trauma’s die hij zelfs met zijn liefde Mirjam niet kan delen en in de media en op straat heeft iedereen een mening over hem. Wanneer hij zijn gelijk probeert te bewijzen, staat hij misschien wel voor zijn moeilijkste missie ooit. Lees ook waar je De Vuurlinie kunt kijken.

Lees ook onze review van De Vuurlinie, beoordeeld met ★★★ door Gids.tv.

House of Ninjas (15 februari)

Netflix (serie, bingen)

De serie vertelt het verhaal van de familie Tawara. De familie Tawara is de laatste ninja-familie die afscheid zal moeten nemen van hun traditionele bestaan door een incident dat heeft plaatsgevonden. Hoewel producties over ninja's al decennia lang populair zijn, gaat het deze keer niet over hun heldhaftige verleden, maar over ninja's in het heden. Lees hier waar je House of Ninjas kunt kijken.

Lees hier onze review van House of Ninjas, beoordeeld met ★★★ door Gids.tv.

Einstein and the Bomb (16 februari)

Netflix (docufilm)

Einstein
Dit docudrama duikt aan de hand van archiefbeelden en Einsteins eigen woorden in het brein van een gekweld genie. Wat gebeurde er nadat Einstein er achter kwam dat de Duitsers een atoombom aan het ontwikkelen waren? De film vertelt over Einstein wat Christopher Nolans Oppenheimer niet vertelde. Lees hier waar je Einstein and the Bomb kunt streamen.

Lees ook onze review van Einstein and the Bomb, beoordeeld met ★★★½ door Gids.tv.

Patty (18 februari)

Videoland (serie, bingen)

Eva van de Wijderven als Patty Brard in 'Patty'. Bron: Videoland
Patty Brard is een fenomeen. Een vrouw die de Nederlandse Showbizz op uitbundige wijze al jarenlang op stelten zet, maar heeft laten zien dat hoe diep je ook valt en hoe blut je ook bent, je altijd weer in staat bent om je eigen boontjes te doppen in 'a Man's world'. Lees hier waar je PATTY kunt streamen.

De serie gaat in première op zondag 18 februari om 21.30 uur op RTL 4. De volledige serie is daarna te streamen op Videoland.

Andere tips op de streamingdiensten

Gids.tv geeft je regelmatig de beste tips over welke films en series je kunt kijken op alle streamingdiensten. Bekijk alle overzichten van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.