Docuserie Typisch...! na de zomer verder met Typisch Katwijk

Docuserie Typisch...! na de zomer verder met Typisch Katwijk
Het alledaagse leven aan zee

Nieuws :

De documentaireserie Typisch...!, waarin Nederlandse buurten en wijken geportretteerd worden, keert na de zomer terug met een nieuwe reeks: Typisch Katwijk.

Gewone leven
Sinds eind januari zenden de omroepen EO en BNNVARA de docuserie Typisch...! uit. Tot de zomer(stop) werd vier avonden per week het gewone leven in verschillende Nederlandse buurten in beeld gebracht. Vanaf begin september volgen nieuwe reeksen in Katwijk aan zee, Amersfoort en Arnhem. De eerste drie weken wordt door de EO het zomerse leven in het vissersdorp Katwijk aan Zee, aan de Zuid-Hollandse kust, in beeld gebracht.

Vissersdorp
In twaalf afleveringen wordt een aantal markante Katwijkers gevolgd in hun leven. In Katwijk voer ooit de grootste vissersvloot van ons land. Nu is het lang niet meer het vissersdorp van weleer, maar toch blijven veel dingen zoals ze als zo lang zijn. Lees hier meer over Typisch Katwijk.

Typisch Katwijk is vanaf maandag 3 september elke maandag tot en met donderdag om 19.20 uur te zien op NPO 2.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Docuserie Typisch...! na de zomer verder met Typisch Katwijk of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV