Kinderen leven als volwassenen in Home Alone

Kinderen leven als volwassenen in Home Alone
Drie dagen zonder ouders

Nieuws :

In elke aflevering van het nieuwe SBS6-programma Home Alone worden vijf kinderen tussen de 8 en 12 jaar uitgedaagd om drie dagen lang zelfstandig te leven en voor zichzelf te zorgen. Papa en mama zjin afwezig. Dat betekent voor de kinderen dus alles zelf doen. Kunnen ze zichzelf redden?

Kinderen nemen taken ouders over
Zelf koken of online pizza’s bestellen? Een wasje draaien en bepalen hoe laat je naar bed gaat. Alledaagse dingen die kinderen meestal niet zelf mogen doen, omdat hun ouders hen nog veel te jong vinden. De meeste kinderen vinden dat maar stom. Zij vinden dat ze alles prima zélf kunnen. Maar is dat ook zo?

Lang weekend zonder ouders
In elke aflevering van Home Alone wonen vijf kinderen een lang weekend met elkaar in één huis, waar ze leven als volwassenen. In een compleet ingericht huis leven de kinderen volledig zelfstandig. Misschien blijkt wel dat sommige kids veel zelfredzamer zijn dan hun ouders dachten. Zij moeten alles zelf doen: van boodschappen doen tot de wc schoonmaken. Tijdens het weekend krijgen ze tevens een aantal uitdagingen en onverwachte situaties voor hun kiezen. Daarmee kunnen zij bewijzen dat ze betrouwbaar en verantwoordelijk zijn. Of komen de kinderen tot het inzicht dat het misschien toch wel handig is dat er ouders bestaan?

Home Alone is vanaf najaar 2019 wekelijks te zien bij SBS6.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kinderen leven als volwassenen in Home Alone of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier