Zoete familiefilm Willy Wonka and the Chocolate Factory zondag op tv

Zoete familiefilm Willy Wonka and the Chocolate Factory zondag op tv
Ook te zien via iTunes en Google Play Store

Kijktip :

Beschrijving. Willy Wonka and the Chocolate Factory is op zondag 29 december om 09.55 uur te zien op NET 5. Ook is de film te streamen op iTunes en de Google Play Store.

Het verhaal
Iedereen is verbaasd wanneer Willy Wonka, die jaren een kluizenaarsbestaan in zijn fabriek leidde, aankondigt dat vijf mensen een rondleiding krijgen in de fabriek. Hierbij worden al de geheimen van het overheerlijke snoep blootgegeven en één van hen zal zelfs een levenslange voorraad Wonka-chocolade winnen. Niemand wil de prijs liever dan Charlie, maar zijn familie is zo arm dat ze niet eens geld hebben voor één reep, laat staan dat ze er meerdere kunnen kopen om één van de gouden tickets te verkrijgen waarmee ze de rondleiding kunnen winnen.

zoete-familiefilm-willy-wonka-and-the-chocolate-factory-zondag-op-tv.jpg

Gene Wilder of Johnny Depp?
In de eerste film over het bekende boek 'Sjakie en de Chocoladefabriek' van Roald Dahl wordt de hoofdrol van Willy Wonka op meesterlijke wijze vertolkt door Gene Wilder. Dit werd beloont met een Golden Globe voor beste acteur. In 2005 maakte Tim Burton een remake van de film met Johnny Depp in de titelrol.

De film Willy Wonka and the Chocolate Factory (1971) wordt beoordeeld met een 7,8 op IMDb en is op zondag 29 december om 09.55 uur te zien op NET 5.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zoete familiefilm Willy Wonka and the Chocolate Factory zondag op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV