Actrice Imanuelle Grives is dakloos in Utrecht

Actrice Imanuelle Grives is dakloos in Utrecht
Dag en nacht in de kou en zonder eten

Kijktip :

Actrice Imanuelle Grives, bekend van onder andere Vechtershart en Wie is de Mol?, verruilt in The Homeless Experience voor drie weken huis en haard voor een leven op straat in Utrecht. En dat betekent: dag en nacht blootgesteld worden aan kou en ontberingen. Grives is in die periode volledig aangewezen op zichzelf.

In het tweede seizoen van The Homeless Experience wordt Imanuelle uitgedaagd om zonder hulp te overleven op straat. Wat volgt is een bikkelharde confrontatie met de werkelijkheid, maar vooral ook met zichzelf. Zonder geld en zonder telefoon gaat ze de straat op in een voor haar onbekende stad. En dat betekent: elke dag op zoek naar eten, drinken en een veilige slaapplek. Met een kleine camera registreert ze haar zwerftocht door Utrecht.

Imanuelle Grives in The Homeless Experience

Imanuelle: "The Homeless Experience was een intense ervaring. Ik denk wel één van de meest intense van mijn leven. Het constant op je hoede moeten zijn breekt je. Zowel mentaal als fysiek. Hoe sterk je ook bent, de straat veranderd je en zal je, als je er te lang verblijft, pakken en nooit meer loslaten."

Hoe Imanuelle Grives drie weken dakloos leeft is vanaf woensdag drie weken lang om 22:10 uur te zien in The Homeless Experience op NPO 3.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Actrice Imanuelle Grives is dakloos in Utrecht of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV