Nieuw seizoen Chateau Meiland: dit kunnen we ervan verwachten

Nieuw seizoen Chateau Meiland: dit kunnen we ervan verwachten
Nieuwe afleveringen vanaf 23 maart

Nieuws :

Op maandag 23 maart is het zover: het langverwachte nieuwe seizoen van Chateau Meiland gaat dan van start op SBS 6. Maar wat staat er allemaal te gebeuren op Chateau Marillaux, zoals het officieel heet? We volgen de familie onder meer tijdens een heerlijke vakantie op Tenerife.

Nadège
Na de hectiek van de verbouwing en de vele gasten is de familie Meiland toe aan een vakantie. Ze nemen ook hun huishoudster Nadège mee naar Tenerife en het is voor haar een hele ervaring, want ze heeft geen paspoort, heeft nog nooit gevlogen en is nog nooit buiten het dorp geweest. Als de vakantie ten einde is gekomen, moeten ze echter weer keihard aan het werk op het chateau. Er is genoeg te doen nu het winterseizoen ten einde is.

Je kunt de afleveringen van het nieuwe seizoen van Chateau Meiland vanaf maandag 23 maart een week vooruitkijken op KIJK.nl.

Terug naar Nederland
Het wordt hoog tijd om het vervallen bijgebouw eens flink aan te pakken en om te toveren in een mooi verblijf. Martien struint de hele omgeving af op zoek naar de juiste inrichting. En verder op de planning: de aanleg van een nieuwe septic tank, het afmaken van het terras rond het zwembad, het op orde brengen van het woonvertrek en het schilderen van de buitenboel. En dan heeft de familie ook nog eens aangekondigd terug naar Nederland te gaan, wat voor het nodige rumoer heeft gezorgd.

Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 23 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV