Mocro Maffia seizoen 2 vanaf vrijdag 20 maart al te zien op Videoland

Mocro Maffia seizoen 2 vanaf vrijdag 20 maart al te zien op Videoland
Releasedatum vervroegd i.v.m. coronavirus

Nieuws :

Videoland komt zijn abonnees tegemoet in een periode waarin veel mensen thuiszitten door de releasedatum van het tweede seizoen van Mocro Maffia te vervroegen. In eerste instantie zou de serie pas vanaf 2 april op de streamingdienst te zien zijn, maar dat wordt vrijdag 20 maart.

Toegenomen vraag
In een verklaring zegt creatief producent en hoofdrolspeler Achmed Akkabi: "Nu veel mensen thuiszitten kregen Videoland en de cast van heel veel mensen de vraag of we het nieuwe seizoen eerder konden releasen. Om onze fans in deze gekke tijd tegemoet te komen hebben we er met zijn allen alles aan gedaan om dit mogelijk te maken."

Seizoen 2
In het tweede seizoen gaat het verhaal van Mocro Maffia waar het eerste seizoen ophield. Na zijn ontsnapping uit de gevangenis vraagt iedereen zich af waar Romano is gebleven. Er gaan geruchten dat hij is ondergedoken in het buitenland, maar journalist Rein is ervan overtuigd dat hij gewoon in Nederland zit. Ondertussen wil Muis keihard wraak nemen voor de moord op zijn broer Elias en de verkrachting van zijn zus Nadira...

Vanaf vrijdag 20 maart verschijnt er elke dag een aflevering van Mocro Maffia seizoen 2 op Videoland. Je kunt ook het eerste seizoen van Mocro Maffia streamen op Videoland.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Mocro Maffia seizoen 2 vanaf vrijdag 20 maart al te zien op Videoland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier