Men in Black-trilogie begint zaterdag op Veronica

Men in Black-trilogie begint zaterdag op Veronica
Ook te streamen via Pathé Thuis

Kijktip :

Het was na Titanic en The Lost World: Jurassic Park dé blockbuster van 1997: Men in Black. Door het daverende succes van de eerste film volgden ook twee andere films; de trilogie is de komende zaterdagen te zien op Veronica. Je kunt de films ook streamen via onder meer Pathé Thuis.

Het verhaal
In de eerste Men in Black-film leren de stijve agent K. (gespeeld door Tommy Lee Jones) en agent J. (Will Smith), een echte spring-in-het-veld, elkaar kennen. Ze werken allebei voor een speciale eenheid die ervoor moeten zorgen dat de paniek op aarde vanwege buitenaardse wezens in toom wordt gehouden. Deze 'Men in Black' worden op elk wissewasje afgestuurd om escalatie te voorkomen. Wanneer agenten K. en J. verstrikt raken in een complot met buitenaardse wezens, moeten ze alles op alles zetten om het menselijke ras van de ondergang te redden.

Enorme blockbuster
Na de release in 1997 groeide Men in Black uit tot een gigantische blockbuster, die bijna 600 miljoen dollar opbracht. Ook de critici waren enthousiast en de film werd genomineerd voor drie Oscars, waarvan er één (voor Beste Make-Up) werd gewonnen. Een belangrijke troef is het heerlijke samenspel tussen hoofdrolspelers Tommy Lee Jones en Will Smith, die twee uitersten vertegenwoordigen: de stijve veteraan en de hyperactieve 'rookie'. De vervolgfilms Men in Black II (2002) en Men in Black 3 (2012) waren iets minder, maar nog altijd bijzonder vermakelijk. De drie films zijn op zaterdag 21 maart, zaterdag 28 maart en zaterdag 4 april om 20.00 uur te zien op Veronica.

Men in Black (1997) wordt beoordeeld met een 7,3 op IMDb en is op zaterdag 21 maart om 20.00 uur te zien op Veronica.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Men in Black-trilogie begint zaterdag op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV