Heimwee TV start maandag op NPO 2

Heimwee TV start maandag op NPO 2
De mooiste programma's van vervlogen tijden

Nieuws :

De publieke zender NPO 2 staat vanaf maandag 30 maart overdag in teken van rijke tv-historie. Om de vele thuiszitters in Nederland in deze moeilijke tijd afleiding te bieden, opent de NPO onder de noemer Heimwee TV zijn goed gevulde archieven.

Kijkers kunnen vanaf maandag genieten van de legendarische interviewers Sonja Barend en Willem Duys, voldoende natuur en theater én lachen om André van Duin, Zeg ‘ns Aaa en Oppassen!!!

Programmering
Vanaf 10.00 uur zijn bijzondere en nostalgische documentaires te zien, zoals bijvoorbeeld KRO-NCRV-programma Denkend aan Showroom en TV Monument.

Vervolgens starten de tv-juwelen. Hier kun je genieten van o.a. Sonja, Voor De Vuist Weg, Klasgenoten, Villa Felderhof en TROS TV Show op Reis.

Hierna starten de Nederlandse sitcom-klassiekers als Zeg 'ns Aaa, Oppassen!!! en All Stars. De EO vervolgt met een bijzondere aflevering van een bekroonde natuurserie.

Na het Omroep MAX-programma Heb je dat gezien? volgen eerbetonen aan Gouden Televisierring-winnaars. Zo komen Eén van de Acht (BNNVARA), André van Duins Dag dag heerlijke lach (AVROTROS) en Kopspijkers (BNNVARA) voorbij.

Reactie NPO
Shula Rijxman, bestuursvoorzitter van de NPO, laat het volgende weten: “Elke dag horen we zorgwekkende berichten in de media. We willen daarom ook programma’s aanbieden die ontspannend zijn, die mooie herinneringen terughalen. De publieke omroep en Insitituut Beeld en Geluid openen de schatkamer en presenteren overdag onze pronkstukken uit bijna 70 jaar televisie."

Heimwee TV is vanaf maandag iedere dag tussen 9.00 uur en 14.00 uur te zien op NPO 2.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Heimwee TV start maandag op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier