The Good Doctor seizoen 3 begint maandag 1 juni op RTL 8

The Good Doctor seizoen 3 begint maandag 1 juni op RTL 8
Serie over autistische chirurg

Kijktip :

Vanaf maandag 1 juni is het derde seizoen van de Amerikaanse dramaserie The Good Doctor te zien op RTL 8. De serie gaat over de briljante chirurg Shaun Murphy. Niet alleen is dr. Murphy nog erg jong, hij lijdt ook aan een autistische stoornis, waardoor hij nauwelijks in staat is contact te leggen met mensen om hem heen.

Medische gave
Ondanks zijn gebrekkige sociale vaardigheden gaat de carrière van dr. Shaun Murphy als een speer. Dit is vooral te danken aan zijn buitengewone medische gave, waarmee hij zijn sociale stoornis compenseert. Aan het begin van het derde seizoen wil Shaun een riskante nieuwe operatie uitvoeren om de agressieve vorm van kanker bij een jonge vrouw te bestrijden.

Eerste date
Verder zien we hoe Morgan en Park allebei graag een operatie van een oudere patiënt met een tumor willen leiden. Maar dan zorgt diens dementie ervoor dat de zaak verandert. Lim is het nieuwe hoofd chirurgie, en zijn eerste wapenfeit is het aannemen van een nieuw teamlid. Tot slot blijkt dat Shaun op persoonlijk vlak stappen heeft gezet - maar hij vond zijn eerste date met Carly rampzalig.

Het derde seizoen van The Good Doctor is vanaf maandag 1 juni wekelijks om 20.30 uur met een dubbele aflevering te zien op RTL 8. Je kunt The Good Doctor streamen via Videoland.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op The Good Doctor seizoen 3 begint maandag 1 juni op RTL 8 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV