Angstaanjagende thriller Victoria zie je zaterdag op Canvas

Angstaanjagende thriller Victoria zie je zaterdag op Canvas
Ook te streamen via Google Play en iTunes

Kijktip :

Op zaterdag 27 juni kun je voor klamme handjes en zenuwslopende spanning terecht op de Vlaamse zender Canvas. Daar is de fantastische, maar angstaanjagende Duitse thriller Victoria te zien. Je kunt Victoria streamen via onder meer Google Play en iTunes.

Het verhaal
De Spaanse Victoria (gespeeld door Laia Costa) ontmoet vier jongens buiten een club in Berlijn. In eerste instantie is het niets meer dan een willekeurige ontmoeting, maar al snel blijkt dat Sonne (Frederick Lau) en zijn vrienden zwaar in de problemen zitten. Victoria gaat nietsvermoedend mee in hun avontuur, dat al snel in een nachtmerrie verandert. Terwijl de zon opkomt moet Victoria na een lange nacht een onwerkelijke beslissing nemen: wordt het alles of niets? Een adrenaline pompende race tegen de klok door de straten van het bruisende Berlijn.

Trance
Sommige films hebben zo'n moordend tempo en zijn op zo'n opwindende manier gemonteerd dat het voelt alsof je in een trance belandt bij het bekijken ervan. Victoria is één van die films. Het nachtleven van Berlijn staat bekend als bruisend en na het bekijken van deze film weet je precies waarom: de pompende muziek, felle lichten en het meedogenloze tempo sleuren je vanzelf mee in het ritme van de stad. Tussen het geweld voor de zintuigen door vertelt regisseur Sebastian Schipper een enerverend en bloedstollend spannend verhaal, waardoor je alsnog op het puntje van je stoel belandt. Het feit dat de film geheel in één take is opgenomen, maakt het allemaal nóg opwindender.

Victoria (2015) wordt beoordeeld met een 7,6 op IMDb en is op zaterdag 27 juni om 22.00 uur te zien op Canvas. Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Angstaanjagende thriller Victoria zie je zaterdag op Canvas of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV