Tv-première Tully zie je vrijdagavond 3 juli op NPO 3

Tv-première Tully zie je vrijdagavond 3 juli op NPO 3
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

Charlize Theron is niet alleen één van de mooiste actrices van haar generatie, ze is ook één van de beste. Dat heeft ze al bewezen in films als Monster, North Country, Mad Max: Fury Road en Bombshell, en haar talent blijkt ook uit het geweldige comedydrama Tully. De film is vrijdag te zien op NPO 3 en je kunt Tully streamen via onder meer Pathé Thuis en iTunes.

Het verhaal
De hoogzwangere Marlo Moreau (gespeeld door Theron) heeft twee kinderen. Het leven is zwaar voor deze ongelukkige moeder. Van haar broer (Mark Duplass) krijgt ze een cadeau in de vorm van een kindermeisje, genaamd Tully (Mackenzie Davis). Aanvankelijk is het voor Marlo wennen aan Tully's extravagante persoonlijkheid, maar na verloop van tijd merkt ze ook hoe attent en merkwaardig zij kan zijn. Er groeit een sterke band tussen de twee vrouwen.

Geweldig acteerwerk
Theron werd voor haar rol in Tully terecht genomineerd voor een Golden Globe, want de Zuid-Afrikaanse Hollywoodster laat opnieuw geweldig acteerwerk zien. Dat geldt overigens voor de hele cast; zij vertalen het bitterzoete drama van scenarist Diablo Cody en regisseur Jason Reitman vlekkeloos naar het scherm. Dat Cody en Reitman een vruchtbaar samenwerkingsverband hebben is overigens niet nieuw: ze maakten eerder prachtige films als Juno (2007) en Young Adult (2011, ook met Theron).

Tully (2018) wordt beoordeeld met een 7,0 op IMDb en is op vrijdag 3 juli om 22.00 uur te zien op NPO 3.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV