Zaterdag 15 augustus in TV Toppers: Irene Moors en Daan Boom

Zaterdag 15 augustus in TV Toppers: Irene Moors en Daan Boom
Presentatoren schotelen kijker perfecte tv-avond voor

Kijktip :

Anita Witzier scoort de laatste weken uitstekend met haar programma TV-Toppers, dat deze zomer een comeback maakt op televisie na dertien jaar afwezigheid. In elke uitzending ontvangt ze twee tv-makers, min of meer uit dezelfde hoek maar van verschillende generaties. In deze aflevering haalt Anita Witzier samen met tv-makers Irene Moors en Daan Boom herinneringen op aan de hand van hun favoriete tv-fragmenten.

TV-Toppers met Irene Moors en Daan Boom gemist? Je kunt de hele aflevering terugkijken op Gids.tv.

TV Kantine
Irene Moors is nu vooral bekend van De TV Kantine, maar werd in de jaren negentig bij het grote publiek bekend door haar wekelijkse programma Telekids. Daan maakt een kinderprogramma en is bekend van zijn eigen bedachte programma Streetlab.

Lachen
De gasten van vanavond hebben veel met elkaar gemeen: beide zijn gek op verkleedpartijen en typetjes. Er valt vanavond veel te lachen, want humor op tv vinden Irene en Daan allebei belangrijk.

TV Toppers is zaterdag 8 augustus om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle eerdere afleveringen van TV Toppers terugkijken op Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zaterdag 15 augustus in TV Toppers: Irene Moors en Daan Boom of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen