Britney Spears neemt heftig besluit: "Ik kijk niet meer op social media"

Britney Spears neemt heftig besluit: "Ik kijk niet meer op social media"

Britney Spears neemt heftig besluit: "Ik kijk niet meer op social media" Britney Spears beleefde enkele maanden weer een terugval en leek in een nieuwe depressie weg te zakken. Ze werd opgenomen in een kliniek, maar houdt haar fans regelmatig op de hoogte. Nu zegt ze echter dat ze niet meer naar de reacties op social media gaat kijken. #FreeBritneyDe opname van Spears zorgt voor woede onder de fans, die denken dat ze tegen haar wil wordt vastgehouden en de hashtag #FreeBritney in het leven roepen. Het zorgt voor veel stress bij de zangeres. Volgens muziekkenner Ronald Molendijk heeft Spears nu, door zich tegen social media te keren, een wijs besluit genomen: "Hierdoor zal ze veel minder invloeden van buitenaf krijgen." Bekijk het hele fragment hierboven. Britney Spears opgenomen in psychiatrische kliniek Bekijk deze video » Fans van Britney Spears komen in actie: #freebritney Bekijk deze video » Britney Spears verschijnt plotseling bij première Once Upon a Time in Hollywood Bekijk deze video »
Muziek :
Britney Spears neemt heftig besluit: "Ik kijk niet meer op social media"

Britney Spears beleefde enkele maanden weer een terugval en leek in een nieuwe depressie weg te zakken. Ze werd opgenomen in een kliniek, maar houdt haar fans regelmatig op de hoogte. Nu zegt ze echter dat ze niet meer naar de reacties op social media gaat kijken.

#FreeBritney
De opname van Spears zorgt voor woede onder de fans, die denken dat ze tegen haar wil wordt vastgehouden en de hashtag #FreeBritney in het leven roepen. Het zorgt voor veel stress bij de zangeres. Volgens muziekkenner Ronald Molendijk heeft Spears nu, door zich tegen social media te keren, een wijs besluit genomen: "Hierdoor zal ze veel minder invloeden van buitenaf krijgen."

Bekijk het hele fragment hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Britney Spears neemt heftig besluit: "Ik kijk niet meer op social media" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV