Samenvatting Anastasia Pavlyuchenkova - Kiki Bertens (WTA-toernooi Osaka)

Samenvatting Anastasia Pavlyuchenkova - Kiki Bertens (WTA-toernooi Osaka)

Samenvatting <em>Anastasia Pavlyuchenkova - Kiki Bertens</em> (WTA-toernooi Osaka) Kiki Bertens heeft haar vormdip nog niet overwonnen. Op het WTA-toernooi in het Japanse Osaka werd ze al in de eerste ronde uitgeschakeld door de Russin Anastasia Pavlyuchenkova. Bertens had haar service niet op orde en werd vooral in de eerste set weggevaagd: 6-1. In de tweede set kon ze beter partij bieden, maar ook die ging verloren, met 7-5. Bekijk de samenvatting van de wedstrijd Anastasia Pavlyuchenkova - Kiki Bertens hierboven. Kiki Bertens uitgeschakeld in derde ronde US Open Bekijk deze video » Kiki Bertens en Raemon Sluiter uit elkaar: 'Wil het beste voor haar' Bekijk deze video » Coachloze Kiki Bertens ten onder in tweede ronde WTA Zhengzhou Bekijk deze video »
Tennis :
Samenvatting Anastasia Pavlyuchenkova - Kiki Bertens (WTA-toernooi Osaka)

Kiki Bertens heeft haar vormdip nog niet overwonnen. Op het WTA-toernooi in het Japanse Osaka werd ze al in de eerste ronde uitgeschakeld door de Russin Anastasia Pavlyuchenkova. Bertens had haar service niet op orde en werd vooral in de eerste set weggevaagd: 6-1. In de tweede set kon ze beter partij bieden, maar ook die ging verloren, met 7-5.

Bekijk de samenvatting van de wedstrijd Anastasia Pavlyuchenkova - Kiki Bertens hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Anastasia Pavlyuchenkova - Kiki Bertens (WTA-toernooi Osaka) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV