Emotionele Sylvie Meis vertelt over periode met kanker: "Het leven is niet eeuwig"

Emotionele Sylvie Meis vertelt over periode met kanker: "Het leven is niet eeuwig"

Emotionele <em>Sylvie Meis</em> vertelt over periode met kanker: &quot;Het leven is niet eeuwig&quot; De laatste tijd lijkt het Sylvie Meis voor de wind te gaan, hoewel het voor haar nog steeds moeilijk is om een vaste vriend te hebben. Gisteren beleefde ze een emotionele avond, ze leeft nu tien jaar kankervrij. BesefMeis beseft zich terdege dat het leven niet eeuwig is en dat het belangrijk is om je gezondheid te koesteren. "Dat ik het leven weer mag vieren, dat is onvoorstelbaar." Ze zegt dat veel steun haalt uit de liefde van haar zoontje Damian, waar Rafael van der Vaart de vader van is. Bekijk hierboven het verhaal van Sylvie Meis over haar periode met kanker. Sylvie Meis druk bezig met poseren Bekijk deze video » Sylvie Meis baalt dat ze gala niet meer mag presenteren na te blote jurk Bekijk deze video » Sylvie Meis: "Ik ben trots op mezelf" Bekijk deze video »
Entertainment :
Emotionele Sylvie Meis vertelt over periode met kanker: "Het leven is niet eeuwig"

De laatste tijd lijkt het Sylvie Meis voor de wind te gaan, hoewel het voor haar nog steeds moeilijk is om een vaste vriend te hebben. Gisteren beleefde ze een emotionele avond, ze leeft nu tien jaar kankervrij.

Besef
Meis beseft zich terdege dat het leven niet eeuwig is en dat het belangrijk is om je gezondheid te koesteren. "Dat ik het leven weer mag vieren, dat is onvoorstelbaar." Ze zegt dat veel steun haalt uit de liefde van haar zoontje Damian, waar Rafael van der Vaart de vader van is.

Bekijk hierboven het verhaal van Sylvie Meis over haar periode met kanker.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Emotionele Sylvie Meis vertelt over periode met kanker: "Het leven is niet eeuwig" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV