Schokkende beelden: 20 doden bij aanslag op Afgaans ziekenhuis

Schokkende beelden: 20 doden bij aanslag op Afgaans ziekenhuis

<em>Schokkende beelden</em>: 20 <em>doden</em> bij aanslag op Afgaans ziekenhuis Bij een aanslag op een ziekenhuis in Afgenistan zijn minstens 20 mensen omgekomen. De aanslag is geclaimd door de Taliban. Eind deze maand zijn er verkiezingen in Afgenistan en de Taliban probeert er met aanslagen voor te zorgen dat burgers niet durven stemmen. Bekijk hierboven het hele fragment Schokkende beelden: zeventien gewonden na aanval door olifant Bekijk deze video » Schokkende beelden: demonstranten in Hongkong worden keihard in elkaar geslagen Bekijk deze video » Schokkende beelden: 20 doden en vele gewonden door bomaanslag Afghanistan Bekijk deze video »
Nieuws :
Schokkende beelden: 20 doden bij aanslag op Afgaans ziekenhuis

Bij een aanslag op een ziekenhuis in Afgenistan zijn minstens 20 mensen omgekomen. De aanslag is geclaimd door de Taliban. Eind deze maand zijn er verkiezingen in Afgenistan en de Taliban probeert er met aanslagen voor te zorgen dat burgers niet durven stemmen.

Bekijk hierboven het hele fragment

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Schokkende beelden: 20 doden bij aanslag op Afgaans ziekenhuis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV