Heftige beelden van chaos en verdrukking bij opening Mediamarkt Leidschendam

Heftige beelden van chaos en verdrukking bij opening Mediamarkt Leidschendam

Heftige beelden van chaos en verdrukking bij opening <em>Mediamarkt</em> Leidschendam Er zijn heftige beelden opgedoken van de opening van de Mediamarkt in Leidschendam. Er waren zo onnoemelijk veel mensen op een actie met gratis producten afgekomen, dat er problemen ontstonden door verdrukking en chaos. Gewonden door chaosEr waren veel meer mensen op de opening van de winkel afgekomen dan in eerste instantie werd verwacht. De eerste honderd bezoekers zouden gratis air plugs krijgen, wat behoorlijk wat aandacht trok. Door de gigantische drukte kwamen mensen ten val en werden bezoekers verdrukt. Hierdoor zijn een aantal gewonden gevallen. Bekijk hierboven een video waarin de enorme drukte in de Mediamarkt in Leidschendam voor heftige taferelen zorgt. Gewonden bij te drukke opening Mediamarkt in Leidschendam Bekijk deze video »
Nieuws :
Heftige beelden van chaos en verdrukking bij opening Mediamarkt Leidschendam

Er zijn heftige beelden opgedoken van de opening van de Mediamarkt in Leidschendam. Er waren zo onnoemelijk veel mensen op een actie met gratis producten afgekomen, dat er problemen ontstonden door verdrukking en chaos.

Gewonden door chaos
Er waren veel meer mensen op de opening van de winkel afgekomen dan in eerste instantie werd verwacht. De eerste honderd bezoekers zouden gratis air plugs krijgen, wat behoorlijk wat aandacht trok. Door de gigantische drukte kwamen mensen ten val en werden bezoekers verdrukt. Hierdoor zijn een aantal gewonden gevallen.

Bekijk hierboven een video waarin de enorme drukte in de Mediamarkt in Leidschendam voor heftige taferelen zorgt.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Heftige beelden van chaos en verdrukking bij opening Mediamarkt Leidschendam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen