Dood van K-pop-ster Sulli schokt haar fans en de muziekwereld

Dood van K-pop-ster Sulli schokt haar fans en de muziekwereld

Dood van K-pop-ster <em>Sulli</em> schokt haar fans en de muziekwereld De laatste jaren is K-pop uitgegroeid tot één van de populairste muziekgenres ter wereld, en ook in Nederland trekken groepen als BTS en BlackPink volle zalen. Nu reageert de muziekwereld geschokt op de plotselinge dood van de 25-jarige superster Sulli. Mogelijke zelfmoordSulli zat voorheen in de populaire groep F(x), die in de jaren 2009-2016 veel hits scoorde in Korea. De zangeres bracht ook enkele solosingles uit en speelde in films, en groeide op die manier uit tot één van de grootste sterren van Korea. Haar manager vond haar vandaag dood in haar huis in Seongnam. De politie onderzoekt de zaak en of er misschien sprake is geweest van zelfmoord. In het verleden heeft Sulli regelmatig aangegeven moeite te hebben met het feit dat ze online gepest werd. Bekijk het fragment over de dood van Sulli hierboven. Duncan Laurence schreef nummers voor de Koreaanse markt: "Vet hè?" Bekijk deze video »
Muziek :
Dood van K-pop-ster Sulli schokt haar fans en de muziekwereld

De laatste jaren is K-pop uitgegroeid tot één van de populairste muziekgenres ter wereld, en ook in Nederland trekken groepen als BTS en BlackPink volle zalen. Nu reageert de muziekwereld geschokt op de plotselinge dood van de 25-jarige superster Sulli.

Mogelijke zelfmoord
Sulli zat voorheen in de populaire groep F(x), die in de jaren 2009-2016 veel hits scoorde in Korea. De zangeres bracht ook enkele solosingles uit en speelde in films, en groeide op die manier uit tot één van de grootste sterren van Korea. Haar manager vond haar vandaag dood in haar huis in Seongnam. De politie onderzoekt de zaak en of er misschien sprake is geweest van zelfmoord. In het verleden heeft Sulli regelmatig aangegeven moeite te hebben met het feit dat ze online gepest werd.

Bekijk het fragment over de dood van Sulli hierboven.

Jouw mening
Heeft de dood van K-pop-ster Sulli jou ook geschokt? Betuig dan hieronder je medeleven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV