Martien Meiland kreeg op vakantie eerste zoen van een man, onthult dochter Maxime

Martien Meiland kreeg op vakantie eerste zoen van een man, onthult dochter Maxime

Martien Meiland kreeg op vakantie eerste zoen van een man, onthult dochter Maxime Chateau Meiland won afgelopen week de Gouden Televizier-Ring, een bevestiging van de enorme populariteit van het programma. Martien Meiland is de grote ster van het programma, en dochter Maxime onthult hoe hij erachter kwam dat hij op mannen valt. Op vakantieMaxime zelf wist al sinds haar vierde van haar vaders geaardheid, maar toen de Meilandjes bekend werden door hun deelname aan Ik vertrek in 2007 hield Martien nog vol op vrouwen te vallen. Maxime vertelt aan Anna Nooshin dat hij toen echter al wist van zijn homoseksualiteit, want op een vakantie met de familie kreeg hij zijn eerste zoen van een man. Toch heeft hij geen behoefte aan een relatie met een man, aldus Maxime. Bekijk het interview van Anna Nooshin met Maxime Meiland hierboven. Chateau Meiland wint Gouden Televizier-Ring 2019, Martien is hysterisch: "Wat goed!" Bekijk deze video » Zo leerde Nederland Martien Meiland kennen, in Ik Vertrek Bekijk deze video » Maxime Meiland over huisvriendin Caroline: "Er ontstonden irritaties" Bekijk deze video »
TV :
Martien Meiland kreeg op vakantie eerste zoen van een man, onthult dochter Maxime

Chateau Meiland won afgelopen week de Gouden Televizier-Ring, een bevestiging van de enorme populariteit van het programma. Martien Meiland is de grote ster van het programma, en dochter Maxime onthult hoe hij erachter kwam dat hij op mannen valt.

Op vakantie
Maxime zelf wist al sinds haar vierde van haar vaders geaardheid, maar toen de Meilandjes bekend werden door hun deelname aan Ik vertrek in 2007 hield Martien nog vol op vrouwen te vallen. Maxime vertelt aan Anna Nooshin dat hij toen echter al wist van zijn homoseksualiteit, want op een vakantie met de familie kreeg hij zijn eerste zoen van een man. Toch heeft hij geen behoefte aan een relatie met een man, aldus Maxime.

Bekijk het interview van Anna Nooshin met Maxime Meiland hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Martien Meiland kreeg op vakantie eerste zoen van een man, onthult dochter Maxime of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV