Nieuw boerenprotest in Noord-Brabant, dat de hele week zal duren

Nieuw boerenprotest in Noord-Brabant, dat de hele week zal duren

Nieuw <em>boerenprotest</em> in Noord-Brabant, dat de hele week zal duren De boeren in de provincie Noord-Brabant hebben vandaag opnieuw geprotesteerd. Dit keer ging het namelijk niet gepaard met veel overlast voor de gewone burger, want de boeren trokken onder politiebegeleiding en via binnenwegen naar het provinciehuis. Wim Bens deelt mee dat er deze week elke dag om twaalf uur een protest bij het provinciehuis plaatsvindt. Bekijk de beelden van het boerenprotest in Brabant hierboven. Premier Rutte heeft geen mening over de chaos van het boerenprotest Bekijk deze video » Boerenprotest wordt een slaapfeestje op het Malieveld Bekijk deze video » Wilders en Baudet verwerpen de wetenschap en stelen de show bij het boerenprotest Bekijk deze video »
Nieuws :
Nieuw boerenprotest in Noord-Brabant, dat de hele week zal duren

De boeren in de provincie Noord-Brabant hebben vandaag opnieuw geprotesteerd. Dit keer ging het namelijk niet gepaard met veel overlast voor de gewone burger, want de boeren trokken onder politiebegeleiding en via binnenwegen naar het provinciehuis. Wim Bens deelt mee dat er deze week elke dag om twaalf uur een protest bij het provinciehuis plaatsvindt.

Bekijk de beelden van het boerenprotest in Brabant hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw boerenprotest in Noord-Brabant, dat de hele week zal duren of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV