Vlogger Mascha Feoktistova over influencer zijn: "Sommigen verpesten het voor anderen"

Vlogger Mascha Feoktistova over influencer zijn: "Sommigen verpesten het voor anderen"

Mascha Feoktistova heeft samen met haar manager Max de Vries een boek geschreven over influencers en de marketing, genaamd: Je doet het toch wel gratis? In haar werk als influencer hebben bedrijven die samen willen werken met de vlogger soms verkeerde verwachtingen, ze verwachten namelijk dat ze producten gratis aanprijst.

Mascha begon in 2007 met filmpjes maken en heeft sindsdien een grote groep volgers. Op YouTube heeft de dame op haar Beautygloss-kanaal ruim 637.000 volgers. In verschillende vlogs laat Mascha gratis producten zien die ze heeft ontvangen, maar dat is niet altijd zo.

"Ik run gewoon een bedrijf"
Met het boek Je doet het toch wel gratis? hopen Max en Mascha duidelijk te maken dat werken als vlogger, YouTuber of influencer ook ongelofelijk veel tijd kost en willen ze de branche iets professionaliseren. "De keren dat mij gevraagd is een video helemaal opnieuw te maken zijn niet op één hand te tellen. Mensen vergeten daarbij dat ik ook gewoon een bedrijf run en mensen moet inhuren en dus moet betalen om alles opnieuw te doen."

"Verpesten het voor anderen"
De vlogger: "Ik merk dat mijn volgers precies van mij weten wanneer ik iets cadeau krijg, of een deal heb gesloten en wanneer niet. Die transparantie is heel erg belangrijk. Collega's die hier niet transparant over zijn, verpesten het voor anderen."

Bekijk hieronder een video van de populaire beautyvlogger waarin ze PR pakketjes uitpakt, die ze gratis heeft ontvangen, en met haar volgers deelt.

Vlogger <em>Mascha Feoktistova</em> over influencer zijn: &quot;Sommigen verpesten het voor anderen&quot; Mascha Feoktistova heeft samen met haar manager Max de Vries een boek geschreven over influencers en de marketing, genaamd: Je doet het toch wel gratis? In haar werk als influencer hebben bedrijven die samen willen werken met de vlogger soms verkeerde verwachtingen, ze verwachten namelijk dat ze producten gratis aanprijst. Mascha begon in 2007 met filmpjes maken en heeft sindsdien een grote groep volgers. Op YouTube heeft de dame op haar Beautygloss-kanaal ruim 637.000 volgers. In verschillende vlogs laat Mascha gratis producten zien die ze heeft ontvangen, maar dat is niet altijd zo. "Ik run gewoon een bedrijf"Met het boek Je doet het toch wel gratis? hopen Max en Mascha duidelijk te maken dat werken als vlogger, YouTuber of influencer ook ongelofelijk veel tijd kost en willen ze de branche iets professionaliseren. "De keren dat mij gevraagd is een video helemaal opnieuw te maken zijn niet op één hand te tellen. Mensen vergeten daarbij dat ik ook gewoon een bedrijf run en mensen moet inhuren en dus moet betalen om alles opnieuw te doen." "Verpesten het voor anderen"De vlogger: "Ik merk dat mijn volgers precies van mij weten wanneer ik iets cadeau krijg, of een deal heb gesloten en wanneer niet. Die transparantie is heel erg belangrijk. Collega's die hier niet transparant over zijn, verpesten het voor anderen." Bekijk hieronder een video van de populaire beautyvlogger waarin ze PR pakketjes uitpakt, die ze gratis heeft ontvangen, en met haar volgers deelt. DWDD: Geert Mak over nieuw boek Grote verwachtingen in Europa Bekijk deze video » Jeroen Pauw keek niet op van Turks fruit: "Ik heb alle seksboeken wel gelezen" Bekijk deze video » Boek is voor Jandino therapie ‘waarvan ik niet wist dat ik die nodig had’ Bekijk deze video »
Amusement :
Vlogger Mascha Feoktistova over influencer zijn: "Sommigen verpesten het voor anderen"
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vlogger Mascha Feoktistova over influencer zijn: "Sommigen verpesten het voor anderen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen