Tientallen migranten gevonden in vrachtauto in Turkije

Tientallen migranten gevonden in vrachtauto in Turkije

Tientallen <em>migranten</em> gevonden in vrachtauto in Turkije Wanneer Turkse soldaten de inhoud van een vrachtwagen controleren staan ze oog in oog met 82 migranten. De migranten zijn van Afghaanse afkomst en waren opweg naar Europa. Alle migranten zijn naar een opvangcentrum gestuurd. Bekijk hierboven hoe de Turkse soldaten de migranten vinden Wopke Hoekstra vindt dat de middenklasse de dupe is van integratieproblemen Bekijk deze video » Koning Willem-Alexander in troonrede over migranten: "Ieder land moet zijn deel doen" Bekijk deze video » 39 doden in vrachtwagen Essex waren Chinezen: "Wijst op mensensmokkel" Bekijk deze video »
Nieuws :
Tientallen migranten gevonden in vrachtauto in Turkije

Wanneer Turkse soldaten de inhoud van een vrachtwagen controleren staan ze oog in oog met 82 migranten. De migranten zijn van Afghaanse afkomst en waren opweg naar Europa. Alle migranten zijn naar een opvangcentrum gestuurd.

Bekijk hierboven hoe de Turkse soldaten de migranten vinden

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tientallen migranten gevonden in vrachtauto in Turkije of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen