Wil Connie Witteman overnachten in de IKEA?

Wil Connie Witteman overnachten in de IKEA?

Wil Connie Witteman overnachten in de IKEA? Connie Witteman bracht eerder deze week een bezoekje aan de IKEA in haar woonplaats. De zangeres was daar om nieuwe meubels te kopen voor de slaapkamer van haar kleindochter. En van al dat winkelen word je moe, dus Connie stapte in een willekeurig bed en lag lekker onder de wol, totdat haar schoonzoon haar had gevonden. Bekijk hieronder de video waarin Connie heerlijk onder de wol ligt in IKEA Amsterdam. Connie Witteman imiteert The Voice of Holland Bekijk deze video » Connie Witteman met haarrollers over straat: "Niet filmen hoor" Bekijk deze video » Connie Witteman viert mijlpaal op Instagram met veel lekkernijen Bekijk deze video » Connie Witteman verstopt zich onder de eetkamerstoel voor nieuwe buurman Bekijk deze video » Connie Witteman schreeuwt het uit in de IKEA Bekijk deze video »
Entertainment :
Wil Connie Witteman overnachten in de IKEA?

Connie Witteman bracht eerder deze week een bezoekje aan de IKEA in haar woonplaats. De zangeres was daar om nieuwe meubels te kopen voor de slaapkamer van haar kleindochter. En van al dat winkelen word je moe, dus Connie stapte in een willekeurig bed en lag lekker onder de wol, totdat haar schoonzoon haar had gevonden.

Bekijk hieronder de video waarin Connie heerlijk onder de wol ligt in IKEA Amsterdam.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wil Connie Witteman overnachten in de IKEA? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV