Rolf Sanchez als 18-jarige in X-Factor, bekijk de beelden

Rolf Sanchez als 18-jarige in X-Factor, bekijk de beelden

Rolf Sanchez als 18-jarige in <em>X-Factor</em>, bekijk de beelden Rolf Sanchez was 18 jaar toen hij meedeed aan de talentenjacht X-Factor. Hij vertelde toen al aan Angela Groothuizen dat hij elke dag zong en niets liever wilde dan optreden. Met Beau van Erven Dorens blikt hij terug op zijn deelname aan het programma, waarin hij derde werd. Bekijk het fragment van Beau hierboven. Bekijk ook Beau gemist? Emma Heesters & Rolf Sanchez zingen Pa Olvidarte Bekijk deze video » Chantal Janzen brengt kerstsingle uit met Marco Borsato, Gordon en Youp van 't Hek Bekijk deze video » Buienradar: kletsnat, optocht van depressies en fronten Bekijk deze video »
TV :
Rolf Sanchez als 18-jarige in X-Factor, bekijk de beelden

Rolf Sanchez was 18 jaar toen hij meedeed aan de talentenjacht X-Factor. Hij vertelde toen al aan Angela Groothuizen dat hij elke dag zong en niets liever wilde dan optreden. Met Beau van Erven Dorens blikt hij terug op zijn deelname aan het programma, waarin hij derde werd. Bekijk het fragment van Beau hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Rolf Sanchez als 18-jarige in X-Factor, bekijk de beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen