Dit is de trein die zelf rijdt, remt en stopt

Dit is de trein die zelf rijdt, remt en stopt

Dit is de trein die zelf rijdt, remt en stopt Een machinist bestuurde vannacht een trein zonder handen, de trein rijdt, remt en stopt uit zichzelf. Er waren wel mensen bij die konden ingrijpen: "Hij mag dan wel automatisch rijden, maar nog niet volledig", aldus de machinist. Het is de eerste test binnen NS. Het zal nog wel jaren duren voordat iemand mee kan met zo'n trein. Bekijk hierboven de NOSStories-video voor meer informatie over de zelfrijdende trein. Twee 15-jarige jongens opgepakt voor beschieten treinen in Brabant Bekijk deze video » Twee treinen beschoten met balletjespistolen: "Een beetje eng..." Bekijk deze video » Klimaatbewuste Ajacieden onthaald door fans in Lille na treinreis Bekijk deze video » Brabanders wachten het vaakst op de trein: In Friesland en Groningen heb je het minst last van vertragingen Bekijk deze video »
Nieuws :
Dit is de trein die zelf rijdt, remt en stopt

Een machinist bestuurde vannacht een trein zonder handen, de trein rijdt, remt en stopt uit zichzelf. Er waren wel mensen bij die konden ingrijpen: "Hij mag dan wel automatisch rijden, maar nog niet volledig", aldus de machinist. Het is de eerste test binnen NS. Het zal nog wel jaren duren voordat iemand mee kan met zo'n trein.

Bekijk hierboven de NOSStories-video voor meer informatie over de zelfrijdende trein.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dit is de trein die zelf rijdt, remt en stopt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen