Gerard Joling over eigen kinderfoto's: ''Och wat verschrikkelijk!''

Gerard Joling over eigen kinderfoto's: ''Och wat verschrikkelijk!''

Gerard Joling over eigen kinderfoto's: ''Och wat verschrikkelijk!'' Gerard Joling is te gast in de studio van 5 Uur Live. Omdat de zanger al 35 jaar in het vak zit doen Tooske Ragas en Caroline Tensen samen een terugblik op zijn leven. Hoe zag Gerard er vroeger bijvoorbeeld uit als kind? ''Ik was een echte jankerd'', aldus de zanger. Zowel foto's als bewegend beeldmateriaal worden van de zanger laten zien. Bekijk in de video van 5 Uur Live hierboven het interview met Gerard Joling. Gerard Joling klaar met overlast: "Kut-gemeente Aalsmeer" Bekijk deze video » Gerard Joling: ‘Jan Smit heeft een vette burn-out’ Bekijk deze video » Gerard Joling zet studio op z'n kop met twee blote mannen Bekijk deze video »
Entertainment :
Gerard Joling over eigen kinderfoto's: ''Och wat verschrikkelijk!''

Gerard Joling is te gast in de studio van 5 Uur Live. Omdat de zanger al 35 jaar in het vak zit doen Tooske Ragas en Caroline Tensen samen een terugblik op zijn leven. Hoe zag Gerard er vroeger bijvoorbeeld uit als kind? ''Ik was een echte jankerd'', aldus de zanger. Zowel foto's als bewegend beeldmateriaal worden van de zanger laten zien.

Bekijk in de video van 5 Uur Live hierboven het interview met Gerard Joling.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gerard Joling over eigen kinderfoto's: ''Och wat verschrikkelijk!'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV