Jan Versteegh bijna naakt onder de kerstboom

Jan Versteegh bijna naakt onder de kerstboom

Lingo-presentator Jan Versteegh gaat de kerst zonder al teveel kleding tegemoet, zo blijkt uit een foto die hij vanmorgen op zijn Instagrampagina plaatste. "Fijne kerst lieve mensen!", schrijft hij erbij.

Ho Ho
Slechts gehuld in een kerstboxer, met daarop de toepasselijke tekst "Ho Ho Jingle Balls", is Versteegh op een sofa gekropen. De foto kan overigens op veel positieve reacties rekenen, waaronder die van zijn SBS-collega Viktor Brand. Die zegt: "Haha.. gek!". Ook schaatser Kjeld Nuis kan er wel om lachen. Bekijk de foto hieronder. Bekijk ook de kerstboodschap van Versteegh, waarvoor hij zijn kleren heeft aangehouden.

Jan Versteegh bijna naakt onder de kerstboom Lingo-presentator Jan Versteegh gaat de kerst zonder al teveel kleding tegemoet, zo blijkt uit een foto die hij vanmorgen op zijn Instagrampagina plaatste. "Fijne kerst lieve mensen!", schrijft hij erbij. Ho HoSlechts gehuld in een kerstboxer, met daarop de toepasselijke tekst "Ho Ho Jingle Balls", is Versteegh op een sofa gekropen. De foto kan overigens op veel positieve reacties rekenen, waaronder die van zijn SBS-collega Viktor Brand. Die zegt: "Haha.. gek!". Ook schaatser Kjeld Nuis kan er wel om lachen. Bekijk de foto hieronder. Bekijk ook de kerstboodschap van Versteegh, waarvoor hij zijn kleren heeft aangehouden. Bekijk ook Jan Versteegh deelt eerste onthullende beelden naaktshoot For one night only Bekijk deze video » Weerbericht kerst: "Kil en nauwelijks ruimte voor zon" Bekijk deze video » Loretta Schrijver al twee weken op bed met griep Bekijk deze video »
Show :
Jan Versteegh bijna naakt onder de kerstboom
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jan Versteegh bijna naakt onder de kerstboom of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV