Moeder en dochter over droomman in Married At First Sight: 'Ik ben gek op baarden'

Moeder en dochter over droomman in Married At First Sight: 'Ik ben gek op baarden'

Moeder en dochter over droomman in Married At First Sight: 'Ik ben gek op baarden' In Married At First Sight staat de zoektocht naar ware liefde centraal en sommigen weten precies wat ze wel en niet willen. Ook de moeder van de bruid heeft deze keer een duidelijke voorkeur: “Ik ben gek op baarden.” Gelukkig is haar dochter het hiermee eens en heeft haar match inderdaad een goed behaarde kin… Bekijk het fragment van Married At First Sight in de video hierboven. Married At First Sight is elke maandag en dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Married At First Sight terugkijken bij Gids.tv. Married at First Sight: Robin en Kimberly stappen officieel in het huwelijksbootje Bekijk deze video » Robin en Kimberly kijken uit naar huwelijksnacht in Married At First Sight: ‘Ik doe een pizza-pyjama aan’ Bekijk deze video »
TV :
Moeder en dochter over droomman in Married At First Sight: 'Ik ben gek op baarden'

In Married At First Sight staat de zoektocht naar ware liefde centraal en sommigen weten precies wat ze wel en niet willen. Ook de moeder van de bruid heeft deze keer een duidelijke voorkeur: “Ik ben gek op baarden.” Gelukkig is haar dochter het hiermee eens en heeft haar match inderdaad een goed behaarde kin…

Bekijk het fragment van Married At First Sight in de video hierboven.

Married At First Sight is elke maandag en dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Married At First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Moeder en dochter over droomman in Married At First Sight: 'Ik ben gek op baarden' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV