Kijk LIVE naar persconferentie Erik ten Hag voor FC Utrecht - Ajax

Kijk LIVE naar persconferentie Erik ten Hag voor FC Utrecht - Ajax

Kijk LIVE naar persconferentie <em>Erik ten Hag</em> voor FC Utrecht - Ajax Kijk hierboven op vrijdag 7 februari om 13.30 uur LIVE naar de persconferentie van Erik ten Hag voor FC Utrecht - Ajax. Deze zondag (9 februari) staat er weer een belangrijke wedstrijd op het programma voor Ajax, dat de laatste weken niet in de beste vorm van het seizoen steekt. De Amsterdammers gaan op bezoek bij de oude club van trainer Erik ten Hag: FC Utrecht. BlessuresIn een persconferentie blikt Ten Hag vooruit op deze ontmoeting, die zondag om 12.15 uur begint in stadion De Galgenwaard. Ten Hag zal ook een update geven van de vele blessuregevallen in de selectie van Ajax. In de wedstrijd tegen PSV vielen Joël Veltman, Quincy Promes en Ryan Babel uit. Ook Hakim Ziyech, Daley Blind, David Neres en Zakaria Labyad zitten nog in de ziekenboeg. De wedstrijd FC Utrecht - Ajax is op zondag 9 februari vanaf 12.15 uur LIVE te zien op FOX Sports 2. Samenvatting Ajax - PSV Bekijk deze video » Peter R. de Vries en John van den Heuvel blikken terug op Ajax - PSV Bekijk deze video » Samenvatting Jong Ajax - Go Ahead Eagles (Keuken Kampioen Divisie) Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar persconferentie Erik ten Hag voor FC Utrecht - Ajax

Kijk hierboven op vrijdag 7 februari om 13.30 uur LIVE naar de persconferentie van Erik ten Hag voor FC Utrecht - Ajax.

Deze zondag (9 februari) staat er weer een belangrijke wedstrijd op het programma voor Ajax, dat de laatste weken niet in de beste vorm van het seizoen steekt. De Amsterdammers gaan op bezoek bij de oude club van trainer Erik ten Hag: FC Utrecht.

Blessures
In een persconferentie blikt Ten Hag vooruit op deze ontmoeting, die zondag om 12.15 uur begint in stadion De Galgenwaard. Ten Hag zal ook een update geven van de vele blessuregevallen in de selectie van Ajax. In de wedstrijd tegen PSV vielen Joël Veltman, Quincy Promes en Ryan Babel uit. Ook Hakim Ziyech, Daley Blind, David Neres en Zakaria Labyad zitten nog in de ziekenboeg.

De wedstrijd FC Utrecht - Ajax is op zondag 9 februari vanaf 12.15 uur LIVE te zien op FOX Sports 2.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar persconferentie Erik ten Hag voor FC Utrecht - Ajax of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier