Topdokters gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Topdokters gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Topdokters gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van Topdokters is te zien hoe foetaal chirurg Monique Haak baby's in de baarmoeder opereert. BloedtransfusieBij de baby van haar patiënt is levensgevaarlijke bloedarmoede geconstateerd. Om de zwangerschap te overleven moet dokter Haak het kind een bloedtransfusie geven. Ook begeleidt ze een moeder van wie de baby meteen na de bevalling een openhartoperatie moet ondergaan. SchedelPlastisch chirurg Irene Mathijssen opereert een 10-jarige jongen bij wie zijn schedel niet goed groeit. En neurochirurg Yasin Temel opereert een patiënt met een complexe hersentumor. Patty & Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd: Gordon bevindt zich opnieuw in een baarmoeder Bekijk deze video »
Uitzending :
Topdokters

In deze aflevering van Topdokters is te zien hoe foetaal chirurg Monique Haak baby's in de baarmoeder opereert.

Bloedtransfusie
Bij de baby van haar patiënt is levensgevaarlijke bloedarmoede geconstateerd. Om de zwangerschap te overleven moet dokter Haak het kind een bloedtransfusie geven. Ook begeleidt ze een moeder van wie de baby meteen na de bevalling een openhartoperatie moet ondergaan.

Schedel
Plastisch chirurg Irene Mathijssen opereert een 10-jarige jongen bij wie zijn schedel niet goed groeit. En neurochirurg Yasin Temel opereert een patiënt met een complexe hersentumor.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Topdokters of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV